szerda, március 04, 2009

ez az alapvető

különbség a két ember között.
Bőgősnek a következő sms ment el: "Holnap délután 1-re kell mennem a kórházba. Ha netán mégis elkísérnél, azzal nagyon boldoggá tennél... :)" válasz nem érkezett.
a Kosnak ez: "Holnap 1-re kell mennem a kórházba. Gondolom az már nem jó neked. :( Este látlak?"
a válasz egyből: "Természetesen jó lesz, s természetesen láthatsz. :P mi a program? :)"
én még komolyan gondolkodom bármin is??? de tényleg... ekkora hülye is csak én lehetek szerintem...
este beszélek a Kossal. tudnom kell, hányadán állunk. ha ő akar valami komolyabbat, akkor gondolkodnom, mérlegelnem kell. ha meg nem akar, akkor meg nincs miről gondolkodni tovább. akkor meg jó, ha azt is tudom. hogy ne őrlődjek a két pasi között tovább.
igazából, amire szívem mélyén vágytam, hogy a majom Bőgős azt mondja: "oké, felmegyek ma hozzád este, ott alszok, holnap meg megyünk együtt a kórházba és megvárom míg felébredsz." nem egész 24 óráról lenne szó, amit velem "kellene" töltenie. de erre sem képes. nem vagyok elég fontos neki. nem látja át, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoz. és a fájdalom okozás ott kezdődött, mikor 5 méterre tőlem bulizott és nem volt képes hazafelé felugorni hozzám 2 percre... azt soha nem fogom megbocsátani neki.
azért persze "vicces" lenne, ha este mégis beállítana, mikor a Kos is ott van nálam... de hát nehogymár egy cimbim ne lehessen ott... a saját lakásomban. pfff...

2 megjegyzés: