szombat, március 28, 2009

ha nem lennék

ilyen fáradt, meg hulladék, meg fejfájós, akkor el is mennék ma este Áronék koncertjére, amiről épp az imént írt nekem üzenetet iwiwen.
de igazából nincs is kivel menni, egyedül meg gáz. szóval marad az eredeti terv, hazamegyek, eszek valami könnyűt és ledöglök a kanapéra, tévézni. az jó lesz.
amúgy most egy Dobossal ismerkedem éppen. sokkal közelebb áll hozzám, mint a Tubás. jobban bejön. mondjuk, arról még nem tudok, hogy a focit szereti-e... de ez Bőgősnél se volt akadály. :)
szóval a Dobos amúgy jogot végzett, jogászként dolgozik, autodidakta módon tanult meg dobolni és több metál zenekarban játszik. Bőgőssel egyidős, de Skorpió. és már nagyon akar találkozni velem. :) egyelőre ennyit róla.
rommá unom magam és még 6-ig bent kell lennem... ez valami botrány... már szóról-szóra tudom a napi politikai eseményeket... (na, az is egy vicc, hagyjuk is inkább...) áhhh... mennék haza, de nagyon.
sokat gondolok a Bőgősre. mindenkit hozzá mérek még mindig. jajistenem... a hülye humora... meg az édes nyusziszája, meg a barkója... rettenetesen hiányzik. egyáltalán nem szép pasi. még csak a teste sem tökéletes. de a belső annyira széppé tudta tenni... Banya mikor meglátta elborzadt... hogy milyen csúf... pedig nem. egyáltalán nem. nekem nem. a leggyönyörűbb, akit valaha is ismertem. még a Repülős is elbújhat mellette (mert az szimplán csak szép volt, hibátlan fogsorával mosolygott, de ennyi...) de benne van valami plusz... valami több... tényleges kisugárzás... főleg mikor játszik... és jaj, de régen láttam már játszani... több, mint egy hónapja... utoljára a Kamrában... amikor még olyan boldogok voltunk. vagy legalább is ő is annak tűnt...
továbbra sem tudom elképzelni, hogy mi kattant be nála, mi történt vele a Kamrás buli utáni héten... egyszerűen nem értem. hogy tudott kiszeretni belőlem, hogy bírta nélkülem (hogy nem hiányoztam neki), hogy akarhat egyszercsak egyedül lenni...
jajnekem... de jó lenne erősnek lenni... édes Istenem... de nagyon jó lenne, ha menne... de nem megy. most még nem. nagyon nem. kurvára nem. :(
bárcsak hívna ma, hogy fel akar jönni hozzám... mondjuk, a tegnap esti sms után nem keménykedhetek vele, nem mondhatnám neki, hogy ne jöjjön... gáz lenne... de ha meg jön... jajnekem... áhhh... úgyse hív. ez tuti. nem is ringatom magam benne. jobb a békesség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése