péntek, április 25, 2008

teljesen jól sikerült

beérnem ma reggel a munkahelyemre. ami csak azért érdekes, mert reggel 7-kor még Csepelen voltam, a HÉV végállomáson és még haza is mentem. :)
az összes jótanácsból, amit a barátnőim meg a Tesóm adott a tegnap estével kapcsolatban, nos abból kb. a szolíd smink valósult meg. semmi több. najó, azért igen, de kezdem az elején.
Deszkás felhívott fél 7 körül, hogy van egy jó, meg egy rossz híre. kezdjed a rosszal, mondom. hát, hogy csússzunk fél órát. mondom oké. mi a jó? na, akkor az már meglepi. :)
3/4 8-kor találkoztunk a HÉV-nél. elsétáltunk hozzá. egész klassz helyen lakik, jó kis lakásban. az apjával él, aki viszont csak heti 1-2 alkalommal tartózkodik otthon. most sem volt ott természetesen. :)
na, és mi volt a jó hír? hogy szerzett nekem Vylyan Villányi Cirfandlit... hát ez egy tündérbogár... képes volt ezért mászkálni a városban. és ezért is csúszott a randi, mert a borvásárlás miatt később ért haza. hát nem édes??? :) borozni kezdtünk, közben feltálalta az ötféle sajtot is hozzá. egyik finomabb volt, mint a másik. csúszott is a bor rendesen.
a konyhában ücsörögtünk, de tök hangulatos volt, meg jó, ott dumálgattunk, röhögcséltünk, cigiztünk, ittunk.
este 10 körül már nézegettem az órát, hogy majd mennem kell. aztán egyszercsak megcsókolt... hmmm... kicsit vadul, de jó volt. akkor kicsit meglepődtem. aztán még egy csók és akkor már össze is gabalyodtunk kissé. folyt a tipi-tapi jobbra-balra... feltérképeztük egymást. még közben is sokat nevettünk. kicsit szeret vadulni, de az kellemes egyébként. tetszik. :) úgy fáj a nyakam, szanaszét harapdált. :) mivel az utolsó hévet elbuktam, próbálkoztam, hogy nézzünk éjszakait, hogy az mikor megy. biztos hagyta, hogy megnézzem. ledöntött az ágyra. én meg küzdöttem ellene. jelentem, sikerrel. egyáltalán nem tudta bevenni a várat. :) bármennyire is szerette volna. jó, volt olyan pillanat, amikor azt gondoltam, nem érdekel semmi... de aztán mégis erőt vettem magamon és ellenálltam.
no, akkor ment a huzakodás, táncoltunk, nevetgéltünk, viaskodtunk. egyszercsak előkerül valahonnan a téma, hogy smoker-e. igen. és van is otthon cucc. na, mondom, akkor én most wcre megyek, de mire kijövök, kész legyen a rakéta. :) hát addigra nem lett kész, de nem sokkal utána igen. nagyon keveset szippantottam belőle. uhhh... totál beálltam. egy üveg bor már bennem, plusz ez... juuuuujjjjjj... :) leültem a fotelbe és csak röhögtem. ő közben ágyazott, ébresztőt állított be, engem ápolgatott, figyelt rám, vizet hozott, meg minden. jó volt, hogy nem hagyott magamra, törődött velem, látta, hogy kész vagyok. :)
aztán valahogy az ágyban, párnák közt találtam magam. ott is ment a huzavona jó ideig. aztán valahogy bealudtunk. nem sokat sikerült, 5 körül már megébredtem. megkávéztunk, elkészülődött, 6:40 körül indultunk el tőle, be a városba. ő dolgozni, én meg haza, hogy aztán dolgozni mehessek. a Baross utcáig együtt utaztunk.
tök büszkén álltam/mentem mellette... nekem nagyon bejön ez a pasi. nem mondom, hogy töri oktv 9. helyen van értelemben, de egy jólelkű, jófej, humoros, lendületes fickó. és azért nem olyan sötét, mint a bivaly seggében éjfélkor... szóval van sütnivalója. és hát külsőre meg... szőke haj, kék szem, kicsit magasabb nálam, pont amennyire kell. kis pilincka, kis fokhagymagerezd segge van... jaj... és jó cuccokban jár, jó ízléssel öltözködik és finom az illata... ésésésésésésésésssssssssss... :) és még soha senki nem volt ennyire oda a testemért, mint ő... ez valami hihetetlen... komolyan... úgy bánt velem, mint... nem is tudom... szédületes... :)
összességében minden kurvajó volt, az első perctől az utolsóig és már nagyon várom, hogy újra találkozzunk!!! kérdezte a villamoson, hogy mit csinálok hétvégén, de valahogy nem válaszoltam rá. de ez nyilván jelent valamit, hogy megkérdezte. :) ah... kész...
a tegnapi nap eseménye még, hogy kiderült, Kéményseprő újra szingli... akkor még totál odavoltam, hogy júúúúúúj, nem kell nekem Deszkás, kell inkább Kéményseprő. most viszont egyértelműen azt mondom, hogy Kéményseprő le van szarva magasról!!!! Deszkáshoz képest a kanyarban sincs.
sokszor mondtam már, hogy húúúú, milyen estém volt valamelyik pasival, hogy eddig a legjobb, stb. hát, asszem a tegnapi este, illetve az éjszaka, mindent kenterbe vert... mindezt úgy, hogy nem szeretkeztünk, és még csak mikrofonpróba se volt. egyszerűen itt nincs kecmec. a legeslegeslegszuperebb estém volt eddig életemben... és nagyon bízom benne, hogy még kurvasok ilyen estém lesz, ezzel a pasival. :) rajtam nem fog múlni... ;)
gecifáradt vagyok persze. és ma este még házibuli... ahhh... asszem nem fogok főzőcskézni. majd rendelünk pizzát. inkább hazamegyek, kicsit kiganyézok és ledöglök egy-két órára... összeesek, annyira keveset aludtam. szinte semmit. el lehet képzelni...

1 megjegyzés:

  1. na, erről van szó, kérem.
    még kitartás, pláne nem mikrofonpróba! :D

    VálaszTörlés