csütörtök, április 10, 2008

kalandosra

sikerült az este... az egy dolog, hogy nyert a MU, már elődöntős, kurvajó meccset játszottunk a Rómával, R édipók volt... mikor ment haza éjfél körül, akkor viszont addig búcsúzkodtunk a folyosón, hogy a huzat bevágta mögöttem a lakásajtót, tehát kizártam magam.
fasza. mamuszban, farmer+lenge pendely... így álltam a folyosón, hogy most akkor mi a fasz lesz. telefon se volt nálam.
kulcs rajtam kívül van a Tesómnál, meg tegnap reggel óta trúnál. egyikőjük számát se tudom fejből. a legnagyobb szégyen, hogy a Tesómét se. (azóta már megtanultam, egész éjjel ezt mantráztam). na, átszalajtottam R-t a Tesómhoz bringával, hogy hozza el a kulcsot. miután elment, akkor jutott eszembe, hogy a ház kapuja zárva szokott lenni, szóval ha azon nem jut át, akkor nem tud felcsöngetni, stb.
hálistennek nyitva volt. felcsengette a nővérem. felment hozzá. lejattoltak, aztán megindult a kulcskeresés. nem lett meg. cserébe küldött pénzt, hogy menjek el taxival trúhoz. fasza. R telefonjáról fehívtam (ügyesen elkérte a számát) és rinyáltam neki, hogy biztos, hogy van nála kulcs, keresse, ne basszon ki velem, nagyon nagy para ez... ő meg leugatott, hogy ne beszéljek így vele, meg értsem meg, hogy nincs ott kulcs stb. de még keresi. letettük. pár perc múlva hív, hogy nincs kulcs. és hogy miben vagyok. mondom, szinte egy szál semmiben. erre: "miért? mit csináltatok R-val?" mondom: "na, ezt most fejezd be, keressed a kulcsot baszki!!!" erre ő: "megvan a kulcsod buzi!!!!" és röhög. úgy megszopatott. na, R visszabringázott érte, elhozta nekem, aztán hazament, én meg bejutottam a lakásba. egyből rágyújtottam. tiszta ideg voltam... nem hiszem el, hogy mindig történik valami velem. mindez persze éjfél után, egy szál mamuszban... gáz...
a lényeg, hogy sikerült a problémát megoldani, de nem kívánom senkinek, hogy ilyen helyzetbe kerüljön. azon gondolkodtam, hogy mi van, ha valami idegen fickóval történik meg az eset. azt hogy szalajtom át a Tesómhoz? mert R-t már ismeri, ugye már szinte családtag, de hát most valaki idegent, hogy "figyi, itt meg itt lakik a tesóm, menj már el a kulcsomért. köszi." :) és akkor beállít oda egy vadidegen, hogy "izé, most találkoztunk először és kizárta magát egy szál csöcsben a kiscsaj... tudnál adni egy kulcsot???" áh... nagyon meleg... :)
úgyhogy izgipókság volt. cserébe geci álmos vagyok, mert keveset aludtam. alig bírtam 7-kor kikecmeregni az ágyból.

1 megjegyzés:

  1. ááááááááá
    anyóca
    ááááááááá
    én is ilyesmiktől rettegek. kulcs harasztiban, másik az exnél. tuti elér engem is egyszer a végzet.
    :)

    és a húgom is van olyan jó fej, mint a tesód :)
    tru

    VálaszTörlés