csütörtök, április 17, 2008

eddig bírtam

cigi nélkül. lementem és vettem egy dobozzal. Vendéglátós keresett, hogy találkozzunk ma este. azt akarta, aludjak nála. mondtam nem, de találkozzunk. erre ír este, hogy van rám fél-egy órája, ha 20 percen belül ott vagyok, ahol. mondom felejtős, fél óráért nem indulok el. különben se érnék oda addigra, amikorra szeretné. asszem ez is leves. múlt szombaton se hívott már... mondjuk, 24 éves, szóval nem igazán tudom, hogy mit akarok tőle, vagy ő tőlem... de nagyon édes mosolya van... viszont ahogy elnézem, állandóan dolgozik. az meg a faszomnak se hiányzik... na, mindegy. vakvágány ez megint nyilván.
sehol egy normális pasi. SEHOL!!! szerelem??? na, az meg pláne nincs... :( undorító ez az állapot, hogy nincs senkim... undorító, hogy mindenki másnak meg van valakije...
jön a nyár és sehol senki... szánalmas... :(

1 megjegyzés:

  1. na, mivel sehol sem érlek el. szóval eljöttünk kocsival zöld pááááááárdoon előtt, a sor majdnem a híd közepéig áll, az átlagéletkort pedig te egymagad nyomtad volna fel tizenötre anyóca. :) csak hogy ne búsulj tényleg, ha esetleg nem jutsz le 30y-ra. gyógyulj... te cigis!!
    tru, aki a vadzsiuj gépivel nyomja.

    VálaszTörlés