szerda, április 09, 2008

fenomenális

chilis babot főztem tegnap. ah. istennő vagyok!!!! :) életemben először csináltam ilyet és kibaszott finom lett!!! állandóan tudnék chilis babot enni... állandóan!!! trúnak is ízlett ám. ott volt nálam tegnap... áh... kész... nem is ittunk, de olyan hülyék voltunk, hogy az nem igaz... elkezdtünk a telefonjainkkal fotózgatni egymást... fetrengve röhögtünk... vágtuk a pofákat, meg minden baromságot kitaláltunk. egy pár képet fel is raktam wiwre. :)
baromi jól éreztem magam este. én nem tudom, hogy miért hanyagolom trú társaságát... vagyis hanyagoltam... eddig... most hogy már végre visszazökkenek a régi, barátkozós kerékvágásba, most már nem fogom hanyagolni... :)

mostanában egyébként sportot űzök abból, hogy a Kaukázus zenekar Szalai Éva c. dalát hallgatom az utcán, és eljátszom a történetet. vagy legalább jelzésértékkel. pl. "gumicukor vagyok a tenyereden" ilyenkor kinyújtom a kezem, tenyerem felfelé fordítva és úgy énekelek, vagy "berepülsz a radar alá, te lopakodó" itt meg repülőset játszok a karjaimmal, aztán "igen, igen" ... na, itt kipécézek pasikat, jól rájuk nézek, nagyon csábosan, és úgy tolom...
trú erre azt mondta: "beteg"... lehet, hogy igaza van.

Dr.BI besértődött. vasárnap volt ugyebár egy randija, és megismert valami lányt, aki teljesen olyan mint ő, és nagyon kellemes órákat töltöttek együtt, mert gondolatok cseréltek gazdát, meg mit tudom én miket mondott, és hogy milyen fontos neki ez a lány, de nem fog vele járni, de hogy barátok, és felvetette, hogy mi lenne, ha a lány is csatlakozna a mi kis társaságunkhoz. mondtam, ezt még nekem emésztenem kell. egyrészt a lakásomba ne jöjjön, mert az mégiscsak az én otthonom, másrészt meg nekem sok most ennyi új ember, hiszen Dr.BI is új embernek számít az életemben, és akkor most még egy csaj.
igazából az bassza a csőrömet, hogy annyira odavan ezért a lányért. hogy rólam egyáltalán nem nyilatkozott úgy, ahogy erről a lányról. kicsi féltékenység, kicsi önbizalom csorbulás... valami ilyesmit váltott ki belőlem...
mert én a hülye fejemmel elképzeltem, hogy majd mi találkozunk sok-sok év után újra, ő jól belémszeret és belátja, hogy hibát követett el anno, mikor nem fogadta el a közeledésemet, és hősszerelmes módjára odalesz meg vissza és mit tudom én... hogy értékelni fogja az intelligenciámat, hogy milyen életet élek, hogy ez jön majd be neki, hogy velem együtt akar majd pörögni, élni, hogy mélyenszántó gondolatokat fogunk cserélni, és hogy ettől is milyen jó lesz, mert érzi majd, hogy én egy komoly, intelligens nő vagyok, és még mind emellett dögös csaj is...
de nem így lett. váltott pár levelet egy lánnyal, egyszer találkoztak, együtt töltöttek néhány órát, és akkor az a másik fele, meg a tengelye, meg a mit tudom én kicsodája. persze, én is a barátja vagyok, de rólam miért nem mond ilyeneket??? és azért amit anno végigcsináltunk együtt... hogy tartottam benne a lelket minden egyes vizsgaidőszakban... szóval én azt gondoltam, hogy ennél több vagyok. meg nyilván az is vagyok, de egyszerűen nem tudja kimondani, kifejezni, cserébe porba aláz azzal, hogy valaki mást nálam magasabb polcra tesz. egy - szinte - vadidegen embert... tudom, megint a kibaszott oroszlán egóm... tudom... de akkor is fáj. mindegy.
most persze még drámázik is hozzá. hogy nincs semmi baj, csak mégis nagy a baj. hihetetlen teátrális... na, ezért nem bírnám elviselni sokáig... a bolhából is elefántot csinál. néha én is, és akkor jól világít rá dolgokra, bár gáz ezeket a szavakat olyantól hallani, aki ugyanezt tolja...
no, sebaj. most megpróbálok én lelket önteni belé. mert most tulajdonképpen jól vagyok. igazából arra sincs okom, hogy rosszul legyek, szóval akkor miért ne legyek jól??? :)
tökre feltöltődtem tegnap este... nagyon-nagyon jó volt... ma meg MUUUUUUUUUUU-AS Roma meccs... háháááááááá... jön R... zsír... az is bizti jó lesz.
és hát a mai nap igazából arról nevezetes, hogy ma van Gyuszi születésnapja!!! :) Isten éltesse nagyon-nagyon sokáig, füle érjen bokáig... najó, az ne... :)

1 megjegyzés:

  1. hádde, nem is a szalaiévás a beteg, hanem tényleg ez az ötlet a doktorodtól. randizzon a lánnyal otthon, ne nálad. nem is értem.

    :)

    tru

    VálaszTörlés