hétfő, április 21, 2008

ma mindenkit

kiosztok a gecibe. kezdtem Gyusziékkal (itt a blogon, meg úgy amúgy is kicsikét), aztán Dr.BI-t is bekóstoltam, aztán R-t küldtem el a halál faszára.
ne közelítsen senki ma hozzám, mert csak veszekedés lesz a vége. a szájbakúrt életbe, hogy idegzsába vagyok. hogy a fasz kivan a "barátaimmal". jó lesz újragondolni ezt az egészet asszem. sürgősen.
istenem... lesz végre egy pasim... én úgy, de úúúúúúúúgy leszarok mindenkit, de magasról, hogy csak úgy nyekken. pedig nem voltam ám ilyen. én a férjem mellett se hanyagoltam a barátokat. de látom, most már ez a módi. valaki becsajozik, bepasizik, netán eljegyzik, stb., akkor egyből máshogy áll a kérdéshez. én nem mondom, hogy lógjunk egymás seggében örökké, de egy kicsit többet várok. egy hangyányival többet. most tényleg az basz fel főleg, hogy tudják, hogy beteg vagyok és mégse emelik fel a telefont. meg elsunnyogják a közös, előre már régen lebeszélt programot.
mindegy. próbálok lenyugodni. nem nagyon megy. dolgozni sincs kedvem persze, csak dühöngök egész nap.
no, sebaj. ha lesz végre pasim, akkor majd jól elfoglalom magam vele, aztán mindenki bekaphatja a rücsköst. már ha megengedem. ez a terv. ez egy jó terv. szerintem. ennyi.
aztán majd lehet sírni utánam, meg hiányozhat a társaságom, Marion a nagy nevettető... a humor harold... a partyface... a bulibéla... volt, nincs... mást szórakoztat... tetszettek volna előbb gondolkodni... MUHAHA!!!
hozzáteszem, egy oroszlán nem kuncsorog senki barátságáért sem. pont fordítva. az oroszlán barátságáért szoktak kuncsorogni... ezt jól vésse az eszébe mindenki!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése