szerda, április 30, 2008

különös álmom volt

az éjjel. már amikor a macska hagyott aludni. (újfent ivarzik. hétfő óta. remélem megint lerendezi 1 hét alatt. még az a szerencse, hogy az elkövetkező napokban szinte nem leszek otthon. ennyi bőven elég volt belőle.)
azt álmodtam, hogy Budapesten, a város közepére építettek egy baromi magas felhőkarcolót. nagyon szép, kecses épületet. a szüleimmel voltam, várostnéztünk, felkerestük ezt az épületet is. a tövében régi házak álltak, azon keresztül lehetett bemenni. régi liftbe kellett beszállni, az vitt fel, de csak egy darabig. aztán valahogy át kellett evickélni egy másik liftbe, és az vitt fel a toronyház tetejéig. amit közben még építettek. tehát így az épület mellett ment fel a lift, mint egy kis kapszula, állványok között, de belülről meg régi lift hatása volt. zárt volt minden oldalról, nem lehetett kilátni. két lánnyal mentem fel, talán régen osztálytársaim voltak, még az áltisiben, ha jól emlékszem. illetve csak évfolyamtársaim, nem is egy osztályba jártunk, szóval fogalmam sincs, hogy kerültek pont ők elő. szóval fel a két lánnyal. az egyik már járt fent, ezért szólt, hogy a végén nagyon figyeljünk. ugyanis felért a lift, kipattant a teteje és akkor vált láthatóvá a panoráma.
csak ámultunk és bámultunk mindannyian... varázslatos Budapest tárult elénk. hozzáteszem, sok-sok zöld területtel. meg csupa régi épülettel tarkítva.
aztán lejöttünk, volt még valami bénázás. meg a szüleimet kapacitáltam, hogy ők is menjenek fel, de már elfáradtak addigra, inkább kihagyták.
hm. roppant érdekes...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése