hétfő, április 14, 2008

a jobb mandulám

akkora, mint egy féltégla. képtelen vagyok nyelni. kibaszottul fáj. ráadásul átsugárzik a fülemre is. nagyon fasza. olyan harákolások mennek a fürdőben, hogy bármelyik dohányos fószernek a dicsőségére válna. szörnyű érzés egyébként. és már szombat óta tart. se enni, se inni nem tudok. ami egyébként nem baj, de amúgy meg gáz.
vesztemre újfent regisztráltam a Loveboxra... hajjaj... egyszer már töröltem magam onnan, mert rájöttem, hogy ott minden pasi csak 40 kg-os plázacicát keres. én meg ugyebár nem vagyok az. nagyon nem. most mégis visszaregeltem. van ott egy vicces fejlesztés, hogy össze lehet állítani tesztet és akkor az érdeklődők arra válaszolnak és le lehet őket mérni, hogy milyenek. na, ez nagyon bejött, egy csomót szórakoztam vele. viszont látom, hogy még mindig csak a 40 kg-os lányok a nyerők. úgyhogy elhatároztam (nem, nem azt, hogy törlöm magam), hogy brutális fogyókúrába kezdek. no, nem a 40 kg a cél, inkbáb csak a 60. megmutatom a sok pöcsvirágnak, hogy igenis. és még sorolhatnám. most felbuzdultam megint, pénzem úgy sincs, illetve nem árt gyűjtögetni, szóval brutál diétába kezdek. nyárig (ami mondjuk június közepe-vége) el kell érnem azt a 60 kg-ot. vagy mondjuk 65-öt, és akkor nincs harag. meg fogom csinálni!!! érzem. most nagyon beleőrültem megint a dologba. majd én megmutatom, hogy ki a jó csaj!!! most is én vagyok, de ezt még tudom fokozni! :)
csütörtökön nyit a ZP... háháháháááááááááá!!! VÉGRE!!!! rögtön kezdésnek KisCsillag, aztán pénteken 30Y... frenetikus program. :) szombaton meg Copy Con a Cökxponban. már várom. nagyon-nagyon. :)
a hétvégét egyébként akut dögléssel töltöttem. szombaton hajnali 2-ig dvd-zés (Ópium és I Love Budapest), aztán vasárnap du. 1-kor ébredés, motoGP (Talma 6.), MU-Arsenal meccs (2:1-re győztünk!!!), Starsky és Hutch (nem is volt rossz), aztán tipli aludni.
pénteken, a temetéses napon, azon drukkoltam reggel és délben, hogy Kéményseprővel össze ne találkozzak, mert annyira szarul nézek ki. hálistennek nem jött szembe.
aztán szombat hajnalban hazafelé, a szomszéd ház ajtajáról leszedtem az értesítőt, amit a kollégái otthagytak, hogy kéményseprős ellenőrzés lesz 16-án stb. hazavittem, kiraktam a bejárati ajtómra belülről. :) már régóta vágytam egy ilyen papírra... most megvan. :) tudom, nem szabad leszedni, de muszáj volt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése