vasárnap, április 27, 2008

fasza kis napom volt

ma. elmentünk shoppingolni. háhá... úgy bevásároltam!!! najó, igazából csak 8 melltartó, 12 bugyi, 3 csipkés fehérneműfelső, meg 4 pólótermék lett az áldozatom. a premier outletben, az intimissimiben akció volt. 250 ft volt egy melltartó... meg a bugyik is. najó, volt 125 ft-ért is.  :) szóval durván bevásároltam. 10.000,- Ft-ot költöttem. máshol abból veszek 3 normális melltartót és annyi. itt meg... ah... dúskálás. :)
mivel Deszkás nem jelentkezett egész nap, este felhívtam. elmondta, hogy bajban van, és azért nem jelentkezett, mert ő nem akar tartós kapcsolatot és hogy bár nagyon jólérezte magát velem, de hát szerinte vagy komolyan, vagy sehogyse. na, erre kicsit berágtam, meg le is fagytam. igazából sokat nem tudtam mondani. csak annyit, hogy azért ezt megbeszélhettük volna.
amúgy nagyon jól tudom, hogy a tegnapi sms-em tette be a kaput. hogy várom a vasárnapot, mert már szívesen lennék vele. ennyi. hozzáteszem, folyamatosan ő volt a lelkesebb kettőnk közül. mindegy.
aztán 1 órán keresztül elemeztem telefonon a Tesómmal a kialakult helyzetet. a bőgés határán állva.
aztán fogtam magam és írtam Deszkásnak egy levelet, hogy szerintem félreértett, én sem ásó-kapa-nagyharangot keresek. és mivel jól elbohóckodtunk együtt, ezt esetleg folytathatnánk.
elolvasta. sokáig semmi válasz. mikor már épp akartam neki írni, hogy látom nem válaszol, tehát takarodok, akkor mégis jött válasz. mégpedig az, hogy nincs ellenem kifogása, mert tényleg jófej vagyok, csak erre ráparázott, hogy akkor most komoly kapcsolat, de most már érti, meg látja hogy én is értem, és hogy akkor találkozunk-e még?
"Hello! No pánik, no para!!! :) Igazából azért nem fejtettem ki a telefonban a dolgokat mert nekem is gondolkodnom kellett... Mert... azt gondoltam, csak kifogás ez a "nem akarok tartós kapcsolatot" dolog. De látom, hogy csak ezen falcoltál be... Teljesen feleslegesen, hozzáteszem. Tudod, rájöttem, inkább jobb egyedül, mint egy szar kapcsolatban, és pontosan ezért nem erőltetek semmi ilyesmit. Viszont a kellemes időltöltésnek ki tud ellenállni??? Nyilván te sem... a válaszodból ezt szűröm le... :) Szóval persze, találkozzunk. Hívj, aztán egyeztetünk. Vagy valami ilyesmi. :)"
tudom, egy nagy hazugság az egész. mármint az, hogy nem akarok komoly kapcsolatot. ámbátor, az igaz, hogy "lakva ismerszik meg az ember", szóval én csak azt akarom, hogy ne ennyiből vágjon le dolgokat. hogy ne fulladjon be két találkozás után az egész. megpróbálom helyén kezelni a dolgot (persze, ez még sosem sikerült, de talán most...), nem úgy fogom fel, hogy ez most szerelem, vagy akármi. megpróbálok nem követelőzni, sőt, mérhetetlenül lazán fogok viselkedeni.
arra játszok, hogy egy bizonyos idő után esetleg kialakul benne valami mégis, annak ellenére, hogy azt mondta, amit. ha látja, hogy eszemben sincs mondjuk a szüleimnek bemutatni, vagy ilyen faszságok, hanem egyszerűen csak éljük az életünket, akkor még az is lehet, hogy ő fogja kimondani amit szeretnék hallani.
meg persze az is lehet, hogy találkozunk még kétszer, aztán én mondom azt, hogy takarodjon a faszba, látni nem akarom.
egyszerűen csak azt szeretném, ha lenne időnk megismerni egymást, ha lenne lehetőségünk közös élményeket gyűjteni vagy bármi... nem akarom, hogy ennyi legyen ez az egész.
persze, nem fogok csukott szemmel járni, sőt... de ezt a pasit egyszerűen nem akarom vesznihagyni. nem és nem.
azt akarom, hogy legyen esélyem bizonyítani, hogy mennyire jó csaj vagyok. hogy nem vagyok házisárkány. hogy nem telepszem rá az életére, ámbátor ha kell, akkor vagyok.
és meg akarom még jobban ismerni ezt a srácot. mert látok benne fantáziát. lehet, hogy kiderül, nem őt keresem, de legalább derüljön ki. és ne így legyen vége. hogy esélyt sem adtunk egymásnak. ennyi.
egy dologban bízhatok csak. hogy nem a skalpgyűjtés periódusában van. hogy nem az a célja, egy hónap alatt megdugni 40 nőt. hanem, hogy 1 nőt dugni tartósan, minden kötöttség nélkül. ha ez az utóbbi áll fenn, hát rajtam aztán nem fog múlni, hogy szexeljünk éjjel-nappal, földön-vízen-levegőben. főleg, hogy olyan fehérneműket vettem... wháááááá... :) meg hát igazából az ágyban még nem is mutattam magamból semmit. a világhírű mikrofonba beszélő tudásomat még nem is ismeri... úgyhogy van itt még néhány aduász a zsebemben. szépen, lassan kijátszom őket... aztán... aztán csak pislog majd ezerrel, és hálálkodik mindenféle aprószentnek, hogy kivel is hozta őt össze a jósors. :)
rohadtul kíváncsi leszek, mikor fog majd hívni. meg hogy akkor milyen lesz... természetesen beszámolok a fejleményekről. már ha lesznek. én biztos nem fogom őt keresni. a labda nála van.
persze tartok még vasat a tűzbe mellette. Kéményseprőt. na, azt se keresem. annál is ott a labda, hogy keressen, ha akar.
jó lenne, ha már egy életre megtanulnám végre, hogy nem türelmetlenkedek, nem akarok rögtön választ kicsikarni a pasiból, nem akarom rögtön döntéskényszerbe sodorni velem kapcsolatban. meg hogy nem paráztatom be mindenféle sms-sel, azt sugallva, feleségül kell venni azonnal. lófaszt!!!!
most botlottam megint, de úgy néz ki, sikerült javítanom. igyekszem megtartani ezt a helyzeti előnyt, meg nem elfelejteni ezt a botlást, hanem tanulni belőle és ilyen kibaszott hibát nem véteni többet.
na, asszem ezt megint túlbeszéltem.
tök zsír fehérneműim vannak. ez a shoppingolás nagyon jót tett a lelkemnek. meg a ruhás szekrényemnek is. csodaszépséges cuccok... ah... varázslat... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése