hétfő, április 21, 2008

ahhoz képest

hogy semmi kedvem nem volt a tegnapi randihoz, meg valahogy úgy éreztem, nagyon nem az igazi az illető, ámbátor egy esélyt mindenkinek kell adni... nos, ahhoz képest kellemesen csalódtam. egy nagyon helyes sráccal (velem egyidős) találkoztam a Boráros téren. a Dunaparton sétálgattunk, ott beszélgettünk majdnem 2 órát. én úgy éreztem, hogy nem jöttem be neki, de nem lett igazam, mert 1 órával azután, hogy elváltunk, nagyon lelkes, örömködő sms-t küldött, hogy mennyire jólérezte magát velem, hogy mennyire örül a találkozásnak, és reménykedik, hogy én is hasonlóan gondolom, és szeretne minél hamarabb látni újra. nos, megírtam, hogy igen, nekem is jó volt és szívesen találkozom vele még. úgy néz ki, hogy csütörtökön egy borivós és sajtevős estét fogunk tartani. az ő ötlete volt. már tegnapra is azt akarta, de az idő rövidsége miatt nem volt kivitelezhető. meg hát én javasoltam, hogy elsőre inkább sétáljunk, aztán majd meglátjuk.
komolyan meglepődtem, hogy mennyire normálisan, igényesen volt felöltözve, mondhatni divatosan (és tényleg), nem az a hülye pacsuli volt érezhető rajta, mint ami már sokszor, máson... úgyhogy tényleg kellemes meglepetés ért a személyében.
viszont az a jó, vagy kevésbé jó az egészben, hogy a kellemes dolgok sokáig elkerülnek, ellenben ha végre rám találnak, akkor meg csőstől jönnek, mert ma meg egy másik sráccal találkozom, akivel tegnap negyed órát beszélgettem telefonon, és két órát leveleztünk előtte. ő 2 évvel fiatalabb, viszont szintén oroszlán, jófejnek, őszinte embernek, érző léleknek tűnik. úgyhogy 7-kor meg vele randizom a Műcsarnoknál. ha az idő engedi, akkor elmegyünk sétálni a Városligetbe.
nem kiabálom el, de már most érzem, hogy nehéz lesz választani közülük, ha esetleg arra kerül a sor... jó, ez még tényleg korai. mármint ezen gondolkodni, de felmerült bennem...
most egyelőre jegelek is mindenféle más randitémát, nem akarok ezerfelé szakadni. nem akarok túl sok embert hülyíteni. elég ha csak kettőt. :) majd versenyeztetem őket. különféle próbákat eszelek ki, amiket ki kell állniuk, aztán amelyikük jobban teljesít, az lesz a befutó.
most eszembe jutott például, hogy melyikük bírja majd tovább, hogy ne vigyen ágyba. melyikük bírja tovább, hogy ne csókoljon meg. és ha már megcsókolt, akkor hogyan, mennyire jól, finoman. hát meg még ilyen, és hasonló dolgok... majd agyalok még ezen... :)
végre örömteli és nem kínlódós agyalásról van szó. ez is valami... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése