szerda, április 30, 2008

nincs testem

és nincs hangom. tök rekedt vagyok. kell nekem üvölteni egész este. :)
ez a tegnapi meccs hozott még egy kellemes meglepit nekem. az iwiw üzenőfalán örömködtem éppen, mikor ugyanott felbukkant GYP (március 8-i sztori). durván ugyanabban a percben írtunk az üzenőfalra. aztán levelet írt. így nézett ki a történet.

Üzenőfal:
Én: BAJNOK CSAPAT!!! BAJNOK CSAPAT!!! GLORY MU!!! április 29., 22:41
GYP: Nem tudja véletlen valaki hogy ki jutott a BL döntőbe???? Súgjak?????????????????????????????:-))))))))))))))))))) április 29., 22:41
Én: na, Peti te még élsz??? pfff.... öröm, bódottá'!!! április 29., 22:57

erre jön GYP levele. (hozzáteszem, bármelyik Petinek írhattam volna az ismerőseim közül, de tudta, hogy róla van szó...) az alábbi üzenetváltás alakult ki:

GYP: Egész meccsen rád gondoltam:-))))))))))))))))))))
Én: ezt most el kéne hinnem??? :) együtt is nézhettük volna... :(
GYP: Nyugodtan hidd el:-) Itt üvöltöztem mint egy hülye a lakásban. És előkerült a trombita is:-) Na jó.....Ittam egy vagon sört is:-)))) Ha együtt nézzük akkor tuti hogy a nyakadba ugrok, és akkor mindketten a földön végezzük:-))))))
Én: én rekedtre üvöltöttem magam és páleszeztem...  viszont az a bizonyos "szürke szamár" meg a köd ipari tanuló hozzád képest... :(
GYP: Ne haragudj kolléganő:-((( Mármint a szurkolásban kolléga:-)) Én szét ittam magam, és tuti kiugrottam volna az ablakon ha nem nyerünk:-( De most el megyek aludni, mert leesek a székről:-) Sokszor csókollak. Peti:-)
Én: nem haragszom. nincs miért. mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja...  :) jó éjt!

utolsó üzenetemre már nem válaszolt. kezdek profi lenni megsemmisítő e-mailekben. :) MUHAHA!!!
azért persze tök jólesett, hogy tényleg rám gondolt, nekem egyáltalán eszembe sem jutott... de hát mit kezdjek vele??? ha nem kell neki MU-s barátnő, akkor nem kell... így járt... ennyi... erre írtam, hogy mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. :)
háh... hogy felbukkannak a régi emberek... ez azért érdekes...

azért, ha már fenn voltam 11-ig, nem hagytam ki, hogy ne nézzek pornót, most az utóbbi három napban minden este megtettem. előtte meg egy hétig semmi. most viszont rá vagyok zizzenve. :) hétfő estig megint úgyis semmi se lesz. előre termelem a boldogsághormont. :)
hoztam ma be 2 üveg pezsgőt. megígértem, ha nyer a MU, akkor iszunk. teljesítettem az ígéretet. hozzáteszem, a legnagyobb örömmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése