hétfő, április 21, 2008

kibékültem

gyorsan mindenkivel aranyosan. Vikivel is, R-rel is, Tesómmal is... mert vele is hajbakaptam délután... szóval minden fasza. én nem tudom mi volt ma velem... najó... tudom... meg fog jönni... ezért voltam idegroncs. mindegy. majd elmúlik.
megvolt a randi. rémes volt. nem kerültem döntési helyzetbe. ez a mai fiú kuka. majd még valahogy közölnöm kell vele. az lesz a nehezebb.
hazafelé vettem ki pénzt automatából. megnézem a cetlit amit kidob... áááá... TG cégének automatája. fasza. egy percig se feledkezzen meg az ember azokról, akik közel álltak hozzá egyszer, valamikor...
már ez is elmúlt. jelentem.
TZ-t ma befenyítettem, hogy le fog rólam csúszni, ugyanis a tegnapi fiú egyelőre nagyon édesbogár. nevezzük mondjuk Deszkásnak. mert régebben gördeszkázott, meg görkorizott, mostanában egyéb "extrém" sportok állnak közel hozzá, mint bungee jumping, snowboard. ezeket műveli. úgy látom, adrenalinfüggő a srác, és ez jó jel. :) már várom a csütörtöki találkozást. én megyek hozzá. ott fogunk borozni. zsír. :) hálistennek a Mikulás minden "ocsmány" dologtól meg fog védeni. :)
na, megyek, megnézem az egyetlen nézhető műsort, ami megy jelenleg a tévében, a Showder Klubot.
jóccakát mindenkibe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése