péntek, június 12, 2009

váratlan telefonhívásom volt

az előbb. a Dobos hívott. hogy van-e kedvem meginni ma vele egy italt 5 és 7 között? mert neki lenne. mondtam, hogy persze. simán! :) miért ne???
nah, érdekesen alakulnak a dolgok... ;)

5 megjegyzés:

  1. Szió!
    Te szent jó ég! Basszus megint elolvastam a csf. blogodat. Emlékszem mennyire drukkoltam akkor is Neked.Vágod, hogy mennyi mindenen vagy túl:) A múltkor kérdeztem a Mikinek írott levelet, sztem nem voltál igazságos vele. Megkérted, hogy mogy mondja meg a frankót. Megmondta erre geci lett :/ Más:Csajszi örülnék, ha révbe érnél már!
    G.

    VálaszTörlés
  2. jézusom! újra elolvastad? te mazochista vagy? én se lennék rá képes...
    mondjuk tény, hogy 3 éve, mióta blogolok, már rengeteg mindenen túl vagyok... nem is lesz egyszerű összeszedni, hogy mi legyen a forgatókönyvben, és mi nem. majd megszavaztatom a törzsolvasókkal. :)
    Miki? ahhh... azért a megfogalmazással gáz volt. meg különben is, igazából nem mondott semmit, csak hogy nem. hogy miért, azt még mindig nem tudom. de aztán meg kurvára nem keresett, pedig annyira akart sörözni, szóval szinte mindegy is az egész.
    hát, én is örülnék, csessze meg, de látod, hogy csak bénázok raklapszámra... :(
    azért örülök, hogy drukkolsz. és tudom, nem csak te vagy egyedüli drukker... ;)

    VálaszTörlés
  3. Hát durva volt olvasni főleg, hogy eszembe jutott a saját akkori életem. Szval tök furi volt, mert ahogy olvastam akkori érzések jöttek elő. A volt férjeddel mi van? Te tudsz róla vmit? / Basszus amit szülinapoddal művelt az most is nadon kiakasztott. Szívlapát neki./

    VálaszTörlés
  4. A Bankár = azzal aki régen perverz és nős volt?
    Vagy az nem ő volt? ÁÁÁÁ már bekavarodtam:D
    G.

    VálaszTörlés
  5. Marion von Finkenstein2009. június 15. 16:04

    exférjemről nem tudok semmit, de nem is érdekel. ja, de!!! van nője!!! wháááá!!!! az osztálytalin mondták. :) és arra sem emlékszem, mit csinált azon a szülinapon. mindegy is.
    Bankár a perverz, és nős, még mindig, sőt gyereke is született azóta. :)
    lassan iderakok már egy pasimeghatározó lexikont, hogy lehessen követni, ki kicsoda. :)

    VálaszTörlés