hétfő, június 29, 2009

hú de szar

napom van. aztakurva. haragszom az egész világra, de nagyon. hajnali fél1-ig beszélgettem a neten, utána mentem aludni. illetve csak próbáltam aludni, mert nem igazán ment.
reggel meg a felkelés nem ment persze. 7 után vergődtem ki az ágyból.
a villamos nem járt, így a Blaháig gyalogoltam. amúgy sem érdekelt, hogy mikorra érek be, de így el is késtem vastagon. még így is a főnök előtt értem be, ami jó is, meg rossz is. mindegy. a csapszegek repkedtek a számból korán reggel.
még jó, hogy a jó zenéim megvannak, velem vannak, csak séta közben tök szar, mert nem tudok táncolni, billegni, ahogy én akarok. :)
Szilvesztert töröltem a faszba msn-ről, meg az sms-eit, meg mindent. részemről lezártnak tekintem az ügyet.
ma munka után, ha minden jól megy, találkozom valakivel, aki 1 évvel ezelőtt még diszkréten hárította a lehetőséget, hogy összefussunk. most meg egyből rábólintott. lehet, hogy együtt megyünk Ozorára??? én nem bánnám... :) végre valaki, aki ilyen zenéket hallgat alapból, még nem volt Ozorán, de az elmondásom alapján teljesen felvillanyozódott az ötlettől. ahhh... fehér holló. :)
ma a "megölöm a főnököm" pólómat vettem fel amúgy. jó, mi? :D anyukámról szó sem eshet, isteni kajákat küldött a Tesómmal tegnap, tele a hűtőm, ilyen se volt már hónapok óta. csak győzzem megenni. :) ja, és pénteken meg én megyek haza, addig talán el se fogy és jön az utánpótlás. :) sebaj, a macskának se árt gömbölyödni. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése