hétfő, június 22, 2009

ez a dalom



ennél jobban semmi sem passzol a jelenlegi állapotomhoz, érzéseimhez, gondolataimhoz. mindig is imádtam ezt a dalt. mindig megríkatott. most is. hétvégén is.
jajajaj. Bőgős. annyira hiányzol. annyira szenvedek. annyira nem kell senki más. belepusztulok.

11 megjegyzés:

  1. Szió! Már bocsi, de Te sztem imádsz szenvedni. Igazad van szenvedj tovább 1 olyan pasi miatt aki szarik rád ill. szart is rád. Csak a műtétre próbálj emlékezni...
    Mi lesz, ha jön augusztusban? A szokásos, te hülyézve magad beírod, hogy nem bírtad sms-t küldtél. Utána találkoztok és rózsaszínköd, majd elhajt a halál faszára és akkor talán felfogod , hogy VÉGE! Bocs a durvaságért, de ez az önkínzás már nem normális.
    Más: Az exférjednél arra gondoltam, hogy nem kaptál ajándékot a szülcsinapodra.
    Csak Te tudod, hogy Szilveszter milyen volt veled, de amit leírtál aból az jött le, hogy van 1 pasi akin Te keresel valamit amibe bele lehet kötni...Tudod van kalap nincs kalap, a pénzre vonatkozólag pedig egyszer legalább nem kellett volna feltölteni valakinek a telefonját. Mindegy lehet , hogy csak nekem jött le így. Lehet, hogy tényleg paraszt volt csak más kép jött le.
    G.

    VálaszTörlés
  2. nyilván igazad van. nyilván szeretek szenvedni. de nekem most jó így. valahogy egyáltalán nem hiányzik pasi. nemcsak a Bőgős miatt, egyébként sem.
    nos, azért a Szilveszterről nem árt tudni, hogy hétvégente a Dokkban, meg hasonló "szupi" helyeken porozza be az orrát a haverjaival. na, ez az, ami többek között nem jön be. soha életemben be nem tenném oda a lábam. egyébként is kb. egy hajszál hiányzott, hogy a hétvégén ne küldjek rá egy smst: "figyelj, ne haragudj, de szerintem mi nem vagyunk egymáshoz valók..."
    amúgy meg péntek délutántól ma reggelig Szilveszter azt se kérdezte meg, hogy élek-e, nemhogy esetleg csináljunk együtt valamit.
    szóval erről meg ennyit. én nem keresem a hibákat, jönnek azok maguktól.
    ja, és a Kéményseprő mobiljának feltöltése... dzsízász... nem vagyok rá büszke. mentségemre szóljon, hogy az első pasi volt az életemben, a legeslegeslegelső, aki...
    no, a többit tudod. :)

    VálaszTörlés
  3. Akkor vágom a Szilvesztert és jogos igazad van. Szval bocsi ez eddig nekem nem derült ki.
    / Én vágom, hogy így nem kell, nekem sem kéne. Csak lenézően írtad ezt most hol ott Te 2007 óta folyamatosan hm... "zöldelsz."/
    Hm Hm ma szemét vagyok sajnálom inkább ne is vedd figyelembe.

    VálaszTörlés
  4. Marion von Finkenstein2009. június 22. 12:47

    nemcsak az orrbeporzásról van szó. alapvetően nem ítélem el. sőt, végre nemcsak én pusztítom magam. ez még vonzó is!!! (igaz, 13 éves kora óta csinálja, meg mást is. illetve most már csak bulik alkalmával... ez mondjuk azért elég rémisztő) sőt, kipróbálnám vele a szexet betépve. (ezt neki még nem mondtam, de gondolkodtam rajta sokat)
    viszont baromira nem egy rugóra járunk, nem egyfajta körben mozgunk, nem azonos a világunk. és ezért nem hiszem, hogy egymáshoz valók lennénk.
    nem vagy ám szemét, és egy csomó részletet én nem írtam le erről a srácról. de még folyamatosan az esélyeket próbálom adni neki. bár szerintem hiába. szerintem ő is vágja, hogy nem engem keres, hogy nem egymást keressük.
    bár a múlt héten még belém volt szeretve ezerrel... na, mindegy.
    még az is lehet, hogy örök szerelem lesz a végén. :)

    VálaszTörlés
  5. Okos ember a más kárán tanul. Mint tudjuk ilyen nincs, nem is volt, nem is lesz, csak jól hangzik.
    Én inkább így használom, hogy okos ember tanul a kárából, tanul a hibájából.
    Belekerültél egy mókuskerékbe, és körb-körbe szaladgálsz, és azt hiszed, hogy a mókuskeréken kívül nincs is élet, jó hogyha te ott körbe körbe rohangálsz a semmi után. A mókuskeréken (Bőgősön) kívül is van élet, és te is rájönnél, ha végre kiszállnál.
    Ja és még egy. Csak azt az embert lehet gyógyítani akinek van betegségtudata. Tehát hiába próbálják gyógyítani az alkoholistát, amíg nem látja be, hogy ő alkoholista. Nem lehet gyógyítani a depresszióst, amíg ő nem akar gyógyulni.
    Valahogy te is így vagy. Nem látod, hogy ez így gáz. És amíg nem látod be, hogy ez így már nem normális, már beteges, akkor nem tudsz kilépni belőle. Mert ez a bőgös sztori ez már minden ésszerűséget áthág. Van az a szerelem ami nem éri meg, mert az ember beledöglik, mert annak semmi köze nincs a boldogsághoz, csak a szenvedéshez. És ez az. Él benned egy kép a bőgősről, egy vágyálom, ami és aki az ember sosem volt. Amiket leírtál, csak azt bizonyítja, hogy egy lúzer. Annyi, hogy tud zenélni. Az ember téged le se fos nagyívben, de te még mindig loholsz utána.

    VálaszTörlés
  6. annyi, hogy tud zenélni???
    azért engedtessék meg, hogy azt mondjam: azért ennél több. sokkal több.
    és ezerszer mondtam már, hogy ezt rajtam kívül úgysem tudja senki.
    az persze igaz, hogy loholok utána. bár az nem, hogy nem ismerem fel: ez gáz. tudom, hogy gáz. de csinálom.
    lehet, megkattantam. nem tudom.
    úristen, anno a Kéményseprő, meg 76-os, meg TG miatt is micsoda hisztiket vágtam!!! az is elmúlt. ez is el fog múlni.
    csak egyelőre még mindig túl sok jel van arra, hogy ennek nincs vége a Bőgőssel. persze-persze, ezt is csak belemagyarázom, magamat hitegetem. tudom. gondolja így mindenki. nem érdekel.
    lesz egy pont. mindig van egy pont egyébként, emlékezzetek csak...
    szóval lesz egy pont, egy történés ami után már úgysem fog érdekelni a Bőgős. csak még nem jött el az a pont, az a történés.
    ahhoz képest, amit régen műveltem (Kseprő, 76, TG), szerintem egész jófej vagyok. csak magamban őrlődök, de még randiztam is mással, őt meg nem zaklatom sms-ekkel. jelentem, utoljára 1 hónapja történt meg, hogy írtam neki. ez mindenképpen dicséretes. :)

    VálaszTörlés
  7. Annyi jel van?
    Milyen jel? Hogy hónapok óta nem jelentkezett? Ez aztán jel!

    VálaszTörlés
  8. Az biztos, hogy rajtad kívül más nem tudja milyen volt az a kapcsolat Bőgössel...már ha lehet kapcsolatnak nevezni. De azért, hogy az olyan hejde-jó lett volna...alig emlékszem 1-2 olyan bejegyzésre, hogy hú, tök jól megvagyunk, minden heppi. Volt ilyen, de elég kérész-életű.Inkább olyanok voltak, hogy itt bulizik, ott bulizik, neked nem szól, le sem sz.r. Meg néha odatévedt, akkor fáradtan úgy csinált mintha jó lennél nála..de úgy igazából innen nem úgy tünt. Csak te akartad úgy látni, hogy ez egy harmonikus kapcsolat. De persze én csak igy kivülről..százszor meg tudsz vétózni, mert meg akarsz. Ennyi. Hiába papolunk itt neked, amig nem akarsz ebből kijönni, nem fogsz, amig bele akarsz magyarázni szép emléket, addig megteszed. Majd hideg fejjel, x hónap múlva másképp fogod látni. Remélem ez hamar eljön, én csak ezt kívánom neked.

    VálaszTörlés
  9. Marion von Finkenstein2009. június 22. 15:30

    ezt mondom én is. várom a hideg fejet, meg a pár hónapot. ki tudja, már csak napok kérdése??? :D
    mondom, lesz egy pont, ami elvágólag helyre teszi a dolgokat. azt várom.

    VálaszTörlés
  10. Én csak az első két bejegyzést írtam, mielőtt félreértés lenne
    G.

    VálaszTörlés
  11. De nagy mértékben egyetértek,
    azért jó lenne már 1 pasi aki értékel Téged ! G.

    VálaszTörlés