hétfő, június 15, 2009

nem volt túl

termékeny a hétvégém. ha csak abban nem, hogy megírtam szombat délelőtt a házit a suliba, kb. 40 perc alatt. na, nem is lett hibátlan. :(
persze nem itt kezdem, hanem még pénteknél.
összefutottam a Dobossal. beülünk a Jelenbe. ittam két pohár rosét. jól be is csiccsentettem. őt meg jól felizgattam. persze, kiderült, hogy van barátnője. nemrég jött össze vele. de azért persze jó lenne együtt pörköltözni, meg egyéb... már ha nem lenne nője... na, mindegy. azért barátilag nagyon jól elbeszélgettünk. bírom a parttalan intelligenciáját. mert az van neki. nekem meg erre van szükségem. rájöttem, hogy ezt keresem.
este 9-re értem haza, akkorra jöttek Katinkáék egy zsák nasival, meg mindenféle piákkal. 2 óra alatt készítettük ki magunkat. 11 után már mentek is haza, jól befáradtak. megmutattam nekik a 2005-ös Ozora DVD-t... teljesen rászívódtak. mondtam, hogy csak háttérzenének menjen, beszélgessünk nyugodtan, de annyira beütött náluk, hogy utána már szinte 2 szót se tudtunk váltani.
mikor egyedül maradtam, akkor még persze néztem pornót, majd lefeküdtem aludni. péntek óta egyébként levelezek egy sráccal, ami aztán sms-ezésbe torkollt. vasárnap délutánra beszéltünk meg randit.
szombaton 9-kor bírtam felkelni, 40 perc alatt házit megírtam, összekapartam magam és elindultam a suliba. 1-re már végeztem is, mentem Gyuszival bevásárolni a lakásfelújításhoz, el is költöttem 70.000,- Ft-ot hirtelen, fél óra alatt. aztán felhordtuk a cuccot a lakásba, éppen elegünk volt a végére.
még átmentem a Tesómhoz megetetni a dögöket (hálistennek a Teki egész jó állapotban volt annak ellenére, hogy 1 hete nem evett, a macskát meg nem láttam), majd hazamentem.
otthon punnyadás, tekerés, evés. ja, még olvasgattam is Edu könyvét egy kicsit és rájöttem, hogy szar. ilyet én is tudok írni. még ilyenebbet is. :)
megnéztem a 2006-2007-es Ozora DVD-t, amelynek 16. percében feltűnt Csákilaci, aki tavaly 30g-vel jött Szegedről Ozorára, amitől olyan szag volt a kocsiban, hogy Simontornyától Ozoráig betéptem, kb. 10 perc alatt. szóval a dvd 16. és 51. percénél ő látható, ahogy táncol. sikítottam, mikor felfedeztem. :)
aztán megnéztem a Marie Antoinette c. filmet, ami nagyon-nagyon tetszett, majd a Mrs. Ratcliffe forradalma c. filmet. mindkettő igen nagy hatással volt rám, de mindkettő más miatt. a pornócsatorna beindulásáig a klasszikus Keresd a nőt! c. filmen szórakoztam, majd következett az Ütközések c. film, ami szerintem zseniális. akkora történet, akkora csavarok, akkora színészi alakítások, hogy kész...
hajnali 2-kor feküdtem le. kb. délután, illetve estefelé örömmel konstatáltam egyébként, hogy szombat van. hogy még van egy napom, amin semmi dolgom (a randin kívül), és majd csak utána kell dolgozni menni. vagyis alhatok, ameddig akarok. és azt csinálok amit akarok. ez az egész úgy jött ki, hogy kb. 2 percenként megszólaltam hangosan: "dejó!!! szombat van!!!" :D
vasárnap délben keltem fel. míg kaját csináltam magamnak, azon gondolkodtam, hogy a srác, akivel a randit megbeszéltem, biztos le fogja mondani, mert szombaton este elment bulizni, és talált valami csajt és így offol engem. pedig rám volt szívódva elég durván. majd ha lesz időm, idézek az üzeneteiből. éppen eszegetek, mikor jön egy sms tőle: "Drága! Nagy baj lenne, ha ma nem taliznánk?" mire a válaszom: "Nem."
háhhh... kéne vennem egy lottót. annyira tudtam, hogy le fogja mondani. tisztában voltam vele. megéreztem. basszus, a JóIsten se akarja, hogy én mással randizzak. áhhh... biztos a Bőgős irányítja távolról a szálakat... :) na, ezt én csak szeretném... :( szóval hiába nyitok én bárki felé, meg hiába levelezgetek, meg beszélek le randit, ha aztán nem jön össze. ez a fiú lemondta, a Dobos becsajozott, a Borász majdnem (aki félreküldte az smst)... áhhh... az égiek összeesküdtek ellenem, hogy véletlenül se tudjak leszakadni a Bőgősről. semmi esélyem rá. valahogy soha nem alakulnak úgy a dolgok. soha. pedig szombaton volt 3 hónapja, hogy szakított velem. és tessék. még mindig a nagy büdös semmi közepén ücsörgök és rá gondolok. meg utána vágyódom. meg ha nem is ezek történnek, akkor meg az van, hogy lepattannak rólam a pasik. vagy ilyen okkal, vagy olyannal... és ezek ellen meg végképp nem tehetek semmit.
én azt hiszem, azt gondolom, abban reménykedek, hogy a JóIstennek még terve van velem, meg a Bőgőssel. mármint hogy nekünk még van dolgunk egymással. (és itt most OJ tüsszentett egy nagyot, szóval remélem, hogy így is lesz!!!) az égi jelek legalább is mindenképpen ezt mutatják. jó, mondjuk az, hogy másfél hónapja szarik a fejemre, nem jelentkezik, az nem erre enged következtetni, ez igaz. mégis. én még ezt a csendet is úgy értekelem, hogy nem velem kapcsolatos oka van, hanem hogy magát rendezgeti össze, aztán majd jelentkezik. úgyhogy ezért nem is piszkálom.
de azért persze próbálok nyitni, próbálok randizni, keresgélek, kutatgatok, aztán majd lesz valami. semmi görcsösség. ezt a tegnapi fiút is tök könnyedén vettem. az sms-ezés során is, meg amikor lemondta a randit, akkor is. nem izgat. sőt, talán még örültem is neki tegnap, hogy ülhetek a seggemen egész délután, és nem kell mennem sehová.
ezzel együtt természetesen az következett, hogy már délután 1-re be voltam tépve. :) annyi erőm még volt később, hogy lemenjek a boltba csokiért és chipsért, de semmi több. bámultam ki a fejemből. tévéztem. délután újabb filmélmény következett: P.S.: I Love You. a szereposztás, a történet... uhhh... minden kibaszott nagy volt benne. 3 olyan pasi játszik benne, hogy kész... orgazmus már a látványuk is.... szóval tetszett. megfogott. csak egyszer tudnék én is valami jó forgatókönyvet írni... jajnekem. sok gyakorlás kell hozzá. sokat kell tanulni, de megcsinálom. mert akarom.
ezután elővettem a polcról A graffiti királya c. filmet, ami már ezer éve megvan, de még soha nem néztem meg. én barom. pedig mekkora kibaszottjó film az is!!! hatalmasat ütött... zseniális. totál beleéltem magam, teljesen rászívódtam, és persze a végén ütött a legnagyobbat, mikor kiírták, hogy a főhős 1988. 08. 12-én halt meg heroin túladagolásban. pont a 12. születésnapomon. valahogy éreztem, hogy nekem ezzel a történettel még foglalkoznom kell. hogy nekem ehhez a történethez van valami közöm. hát ez, és még rengeteg minden mondanivaló, ami benne volt. zseniális, hogy korának naggya, David Bowie játsza ugyanennek a kornak ugyanazt a nagy emberét, Andy Warholt. nem sok embernek adatik meg az életében ilyesmi... egy ilyen filmszerep...
levezetésképpen az Üvegtigris 1 következett, vihogáshegyekkel persze, meg a szövegek előremondásával... imádom... :) aztán még pornó és takarodás aludni.
ma reggel fél8-kor felkelés, hajmosás, smink, mittomén, aztán irány a dokker, mert már nem látott 3 hete (le is baszott, hogy el vagyok tűnve), aztán be a melóba. este Lackó lesz az első ember, akinek bemutatom az új vállalkozásom, már egy kicsit izgulok, de majd biztosan jó lesz. rohadtul nincs kedvem mégegyszer végighallgatni az előadást, de a zseton érdekében mindent!!! :)
ja, hát tegnap este, 2,5 hétnyi hallgatás után előkerült Hétfői is. egy ilyen üzenettel: "Ne haragudj, hogy bunkó voltam múltkor." MIVAN??? nem kell tőlem bocsánatot kérnie, nem vagyunk olyan viszonyban. különben sem foglalkoztatott egy percig sem a dolog. válaszoltam: "Túl vagyok rajta, fátylat rá." azt hittem, ezzel le is van rendezve, de nem. jött tőle a következő: "A műjégpálya mellett ülök és Jazzanovát hallgatok, tetszene neked :)" mire én: "Tudsz élni..."
aztán kicsit elgondolkodtam és nem tudtam megállni szó nélkül, hogy mindig csak akkor hív, ha már buliban van, vagy nincs kivel buliznia, ezért elküldtem ezt: "Ha hívnál ilyen helyekre, vagy bárhová, vagy egyáltalán hívnál... Az tetszene..." mire ő: "Hát most hívnálak..." ekkor már az ágyban feküdtem és azt válaszoltam: "Már késő... Jó lenne, ha gondolnál rám bulin kívül is..." ezzel célozva arra, hogy jól esne, ha nemcsak buli miatt jutnék eszébe, hanem úgy általában is, mert nekem simán eszembe jut máskor is. jó, mostanában nem, de azért úgy el tudnék vele képzelni legalább egy próbakapcsolatot vagy mifasz... akármit...  de erre már nem jött válasz.
ja, hát a Borásznak meg visszaadtam pénteken a "félrement sms" sztorit. kicsit fel is idegesített, meg szerintem én is őt, de az is lehet, hogy fogalma sincs, hogy ki üzent neki, mert még tegnap is jött tőle olyan, hogy szeretne velem találkozni, én meg visszakérdeztem, hogy tudja-e kinek írogat??? erre szintén nem jött válasz.
a Bankár meg folyamatosan üldöz, már megeszi az életemet... kezdem unni. de elvileg haverkodni akar. ja, meg hogy szopjam le. na, mindegy. szóval haverkodni, de nekem meg nem kell haver. nem gyűjtök haverokat se, barátokat se. ami kell az van.
beszéltem a Kossal is tegnap. édescsillag, bár kicsit fursztráló, hogy míg nekem filléres problémáim vannak, addig ő azzal tágítja a fejemet hetek óta, hogy 2 millióba kerülne a lakása felújítása, és hogy az anyjáék nyomatják, hogy csinálják meg, de ő meg nem tudja eldönteni, hogy mi legyen. meg sorra veszi az új hangfalakat, meg mélynyomókat, most éppen a telekre... én meg éhezem, és még lóg is 10 rugóval február óta... na, szóval erről ennyit. de legalább megkérdezi 2 naponta, hogy mifasz. legalább rámnyitja a virtuális ajtót. a semminél ez is több.
mit írjak még??? hiányzik a Bőgős. nagyon. eszméletlenül... na, gondolom, pont erre nem volt senki kíváncsi. de ha csak ez jön belőlem??? :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése