csütörtök, június 25, 2009

ha ezer darabra

szakadnék, akkor sem lennék elég, hogy szombaton mindenhol ott legyek, ahol szeretnék lenni, ahol lennem kellene.
hogy hol?
1. anyuéknál (másfél hónapja nem voltam otthon)
2. Judit szülinapján (másfél hónapja szólt, hogy lesz)
3. Flash koncerten (Bem moziban, mielőtt eladják)
4. a Kossal az A38-on (valami haverja koncertjén, állítólag szólt és állítólag megígértem, hogy megyek)
5. Siófokon a Coca-Cola Beachen (MTV Icon lesz megint, Hungáriás ráadásul)
6. Győrött a DumDum fesztiválon (már tavaly is bántam, hogy kihagytam)
7. ColorStar koncert (MüPa)
8. Banyával (egymillió éve nem taliztunk és nagyon kellene már beszélnünk)
9. lakás takarítás (most aztán már tényleg!!!!)
10. Edu megint olvasótalálkozik, ráadásul maratoniban nyomja, ott is kéne lennem kicsit
mi fog ebből megvalósulni??? na, arról fogalmam sincs... leginkább a napközben Banyázás, este Flash felé hajlok. de a többi programért is vérzik a szívem. a győri fesztiválért és siófokért nagyon-nagyon. ha lenne kocsim, meg jogsim, vagy pasim kocsival, jogsival, akkor úgy húznék el, mint a vadliba.

vasárnap, ha minden jól megy, meglátogatom Ediéket, mert Kolos lassan tényleg érettségizik én meg kimaradok mindenből, ami bántana, ha megtörténne. délután/estefelé meg elmegyek Szilveszterhez.
jut eszembe, Szilveszter... tegnap szinte egész nap msneztünk. délután említettem neki, hogy már megvan a dvd, amit átvinnék hozzá vasárnap, hogy nézzük meg. erre benyögi, hogy az Ozora dvd??? én meglepődtem, mert csak kedden este döntöttem el, hogy meg akarom vele nézetni, ő meg simán kitalálta. pedig nem is áradoztam neki sokat Ozoráról. aztán mondtam neki, hogy megyek Budára, a III. kerületbe (ahol lakik jelenleg). el is búcsúztam tőle, hogy már indulok.
a Thököly útnál legalább 10 percet vártam az 1-es villamosra. tömve volt. az Árpád hídnál nézek ki az ablakon és ki vár felszállásra??? Szilveszter... pont arra a villamosra, pont annál az ajtónál, pont akkor... mondta, hogy csak miattam szállt fel, mert annyian voltak a járművön, hogy egyébként nem tette volna. szóval meglátott, meglepődött, vigyorgott és felszállt. két puszi, majd a Szentlélek térnél leszállt velem, eljött a Ramadáig, ahova igyekeztem. volt még időm, így leültünk egy padra dumálni. alapvetően jó fej volt. látom rajta, hogy már várja a vasárnapot. egyértelműen szexelni akar. meg talán én is. nem tudom. vagy hát igen. én is akarok. :) most minek tagadjam? direkt nem nézek ponrót a héten emiatt. :)
eszembe jutott az éjjel, lefekvés után, hogy mi van, ha nagyon-nagyon-nagyon, kibaszottul jó lesz vele az ágyban??? mi van, ha annyira nagy lesz az összhang, mint még soha senkivel. azt hiszem, ha így alakul, akkor végem. elhatároztam, hogy nagyobb hangsúlyt fogok fektetni erre a paraméterre. eddig leszartam, vagy hát közepesen izgatott a dolog, egész más vakított el mindig. viszont rájöttem, hogy ha az ágyban minden oké, ha hasonlóak az igényeink, ráadásul a gyakoriságot is hasonlóan tudjuk megfogni, akkor már probléma nem is lehet. ha ez stimmel, akkor minden stimmel. ha engem valaki rendszeresen kielégít, úgy, ahogy nekem jó... vagyis, álljunk meg... ha engem valaki egyáltalán kielégít, ha meg rendszeresen, akkor pláne, szóval akkor már nem is érdekel a hogyan (ha sikerül a csúcsra jutnom, akkor nyilván jól csinált valamit), szóval ebben az esetben az adott férfi mindent megkap tőlem és olyan kezesbáránnyá változom, hogy az nem igaz... főleg, ha kölcsönösen jól érezzük egymást. szóval ha ő is élvezi az együttléteket velem.
félek, hogy Szilveszterrel jó lesz... hogy miért félek ettől? mert tudom, milyen hülye vagyok. :) na, mindegy.

a lényeg, hogy ha Szilveszter mégsem lenne az a lepedőakrobata, akire vágyom, akkor lépek tovább. és megfogadom egy életre, hogy lehet bármilyen szép, okos, kedves, zenész, művész, színész, lófasz, akármi... de ha nem tud kielégíteni, akkor KUKA!!!! ennyi és kész. én ebből többet nem engedek. nem leszek hülye, hogy valaki két szép szeméért lemondjak arról, ami jár nekem. főleg úgy, hogy én mindig megadom a másiknak, amit szeretne. mert egy hülye, önzetlen picsa vagyok. :) na, mindegy. mostantól más lesz, ezt megígérem. ;)

wháááááá!!! holnap jön kábeles ember bekötni nekem a netet. hurrá. tolhatom otthon egész hétvégén. úgyis a biznisszel kapcsoaltban is kaptam tegnap ötleteket a képzésen, azokat most meg akarom valósítani. ahhoz meg kell a net, meg sok idő, meg nyugi. szerintem a szombatot buktam is ezzel... :) tuti odaragadok a laptop elé. :)
az lesz a nagy előnye a netezésnek, hogy cserébe olyankor nem szívok. tudom, kicsit sok a zöld, jogos az észrevétel. illetve nem sok az (mert ha tudnátok, hogy milyen mennyiségek mennyi ideig tartanak nálam, akkor vágnátok hogy nem sok). szeretek lazulni. szeretek kikapcsolni, nem tehetek róla. picit tompítom csak vele magam, ennyi az egész. el fog múlni, le fogok róla jönni. tudom. nem kell aggódni. :) bár jól esik persze. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése