szerda, június 17, 2009

Marion hívja Houstont

vészhelyzet van... vagy nem tudom mi van.
jó volt a tegnapi randi. nem kicsit. nagyon. :) viszont ilyen sms-eket kaptam utána:
1. miután a kapuig elkísért, elindult haza és alig értem fel a lakásba, már jött:
"Szia Drága! Köszönöm, hogy megismerhettelek személyesen is! Nagyon tetszel! Holnapi randi áll? Meg akarlak ismerni minden oldaladról! Valami azt súgja, hogy nem barátság lesz. :) Csók! Jó éjszakát!"
erre én azt válaszoltam: "Naná, hogy áll a holnap! :) Örülök ennek a súgónak... ;) Jó éjt!"
2. hajnali 0:50-kor. reggel olvastam el.
"Lenne egy kérdésem... érdemes Beléd szeretnem? Ha igen ez hamar megtörténhet. Ha TE nem akarod akkor még elkerülhető..."
??????????????????????? DZSÍZÁSZ!!!! erre még nem is tudtam mit válaszolni... úrjézus...

ez most hatalmas para. ilyen még sohasem történt velem, hogy valakinek ennyire bejöttem volna. najó, a tavalyi pókerjátékos még verset is írt... de ott nem volt kölcsönös a dolog. viszont nekem bejön ez a srác... nem hibátlan, de melyikünk az??? de nem szeretném ennyire elsietni a dolgot. kicsit rémisztő, hogy ilyeneket ír, pedig megbeszéltük már este, hogy mindketten körültekintőbbek leszünk a következő kapcsolatunkban, mert annyiszor megszívtuk már. erre tessék. máris belém akar szeretni. nem mondom, hogy ellenemre van a dolog, de átverni nem akarom, elkötelezni magam egy randi után nem akarom.
meg picit zsarolásszagú is nekem ez a második sms... jó, ez hülyén/durván hangzik, de valami ilyesmit éreztem belőle első blikkre...

mondjatok valami okosat... nem tudok gondolkodni... valamit válaszolnom kell neki, záros határidőn belül... de olyan nehéz...

ezen kívül tegnapi történet, hogy a randira menet persze összefutottam Gergővel, a Földi Trió oszlopos tagjával. meg akart állni, dumálni velem, de én meg baromira nem akartam, úgyhogy hülyén/zavartan továbbálltam.
a randi után amúgy úgy nyitottam ki a lakásajtót, hogy már a macskának süvöltöttem: "Macska!!! Új apukád lesz!!!" :) szóval nekem is kedvemre való volt a dolog. hát, azért képzeljük azt el, hogy a srác, mielőtt elindultunk a Stexből, észrevette, hogy esik (később rájöttünk, hogy csak esett) és mikor látta, hogy nálam se pulcsi, se kabát, akkor levette az ő kabátját és felajánlotta nekem... nem fogadtam el, de megköszöntem. bakker... ma még van ilyen pasi????

otthon azonnal tekertem egy cigit, mert valahogy fel kellett dolgoznom az élményt. fél12-kor feküdtem le aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése