vasárnap, június 28, 2009

nagyon úgy néz

ki, hogy függő lettem...
nincs itthon egy morzsányi fű sem és csak kaparom a falat és szétbasz az ideg és nem tudok mit kezdeni magammal. egyszerűen hiányzik.
szóltam embernek, hogy legyen, de átbaszott. mert én csak ezt érdemlem. de csak kerüljön a kezeim közé!!! kikaparom a szemét!!! mocskos geci.
most nem is tudom, mikor lesz megint cucc. a rohadt életbe. mit fogok kezdeni magammal esténként??? le fogok feküdni este 8-kor aludni, vagy mi a fasz???
megőrülök...
jah, Szilveszter??? hát, én kiléptem délután msn-ről, szó nélkül. nem keresett azóta sem. részemről kuka...
faszomba nem hiányzik nekem pasi. egyik se. a kurvaélet ezekbe a tiszteletkörökbe, meg szórakozásba, meg játszmázásba, meg találjam ki, hogy mit akar, vagy ő találja ki, hogy én mit akarok... a faszomat beleverem mindegyikbe. nem kell nekem semmiféle kötöttség. de még laza kapcsolat sem. nem érdekel egyik pasi sem. annyira belefáradtam ezekbe a faszkodásokba. kurvára elegem van.
és ez már nem újkeletű dolog. tulajdonképpen a Bőgőssel való szakítás óta érzem, hogy elegem van. és ez most nem jelenti azt, hogy majd most csajjal fogok járni, egyszerűen mindenféle kapcsolatból elegem van. nem akarok alkalmazkodni senkihez, elegem van abból, hogy más ... áhhhh... minden pasiból elegem van. csak átbaszni tud mindegyik. :(
kurvaélet. nem keresem én a szerelmet. semmit nem keresek. csak hagyjon mindenki békén a faszba. a munkahelyemen, meg a saját kis életemben. hagyjanak dolgozni, ne baszogassanak, és hagyjanak élni, úgy, ahogy én akarok. ha bulizva, akkor úgy, ha punnyadva, akkor úgy, ha beszívva, akkor úgy, ha berúgva, akkor úgy. én mégegyszer semmiféle függőséget nem vagyok hajlandó átélni. mármint a drogon kívül. tudom, pont arról kellene lekattannom, de jelen pillanatban pont ennek nem látom értelmét. és a hangsúly a "jelen pillanatban"-on van. el fog ez is múlni, ahogy más is elmúlt. 
nem hajszolom már az egyéjszakás kalandokat, sőt, egyáltalán semmiféle pasit nem hajszolok. nem hajszolom, hogy mindenáron legyen kapcsolatom. már szerelmes se akarok lenni. mijafasznak??? úgyis mi a vége mindig???? hogy megszopom. akkor meg minek??? de egyéjszakás megint minek??? hogy annak is mindig a fos a vége... :(
áhhhh... én mondom, beleverem az összes faszomat a világba, meg a pasikba, meg a kapcsolatokba, meg hogy sose lesz gyerekem, meg mittudomén. hogy a szerelemről, boldogságról már ne is beszéljek. 
dolgozni fogok. megcsinálom ezt a bizniszt. senki nem hisz benne rajtam kívül. látom én, hogy senki. akárhány barátnak mondtam el, mindenki csak néz rám furán, meg mondjuk magában szánakozik, hogy "na, ezt a hülyét már megint mibe rángatták bele és hova bassza el a pénzét..."
megcsinálom. majd meglátja mindenki, hogy gennyesre fogom keresni magam, aztán lehet könyörögni, hogy "lécci, had szálljak be én is a bizniszbeeee!!!"
lehet majd nézelődni nagyokat, amikor majd dől a pénz. és csak az kaszál nagyot, aki az elején ott van... és most van az eleje... na, mindegy. 
nesztek, itt a Sex, Drugs and Rock'n Roll. hangot rá!!!!!!!!!!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése