szerda, június 17, 2009

beszéltem ma már

a tegnapi sráccal. egyébként Szilveszternek hívják. pfff... és akkor van a születésnapja is... pfff...
na, szóval beszéltünk msnen. még mindig odavan, meg vissza. már tervezi hétvégére a közös programot, meg ma is találkozunk. meg hát tegnap igazából búcsúcsókot akart adni (bevallotta)... szóval fokozódik a drámai feszültség. :)

de hát a legnagyobb... bázeg!!! hogy felhívott 76-os barátnője, tök váratlanul, egy kicsit csacsogni. már nincs nagy szerelem a részéről, mert 76-os továbbra is az exmenyasszonyával (aki előttem volt neki) kavargat, és így meg ugyebár gáz. de nem is ez a lényeg, hanem hogy a bnő nézegette az új képeimet iwiwen, 76-os meg mögötte feküdt és a lány egyszercsak arra lett figyelmes, hogy 76-os a farkával játszik, közben meg az én képeimet bámulja. tehát ráreccsentett aranyosan a fotóimra... bázeg... azért ez nem semmi. :)

2 megjegyzés:

  1. azért ez nem semmi. Ott a barátnője, mellette "kavargat" az exmenyasszonyával, és iwiwes fotókra "reccsent" Milyen ez már????

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2009. június 17. 16:14

    hát gáz... nagyon gáz... nekem persze elégtétel... hogy még mindig gerjed rám... :)
    meg persze az is, hogy a bnővel tulajdonképpen nem jött össze a dolog. 2,5 év után még véletlenül se akar vele összeköltözni, stb.
    szóval nem velem volt a gond. sohasem velem volt.
    és most már akkor se kéne, ha aranyból kiöntenék...

    VálaszTörlés