kedd, június 23, 2009

tényleg vége van

a Bőgőssel. ezt gondoltam tegnap este legalább is. ahogy lépkedtem hazafelé a metrótól és Esperanzat hallgattam (tök véletlenül), és esett az eső, és fáradt voltam, meg éhes, meg minden bajom volt, akkor átfutott az agyamon, hogy vége. hogy ennek tényleg vége. hogy ennyi volt és nem több. így kell kezelnem.
nem mondom, hogy könnyű... egyáltalán nem könnyű, amikor az ember lányának leesik a tantusz, hogy megint átbaszták, megint megsebezték, megint kezdheti elölről felépíteni azt, ami egyszer már megvolt. legalábbis azt hitte, hogy megvan.
most mégis megint mihez kezdjek??? nyomuljak rá Szilveszterre? menjek bele egy kapcsolatba, amihez most még nem fűlik a fogam, de lehet, hogy később fog??? legyek türelmes vele, várjam ki a dolgok alakulását? és aztán, ha találok nála jobbat, akkor dobjam? verjem át? álljak be én is a megbízhatatlan nők táborába? (ennyit arról, hogy gazember leszek... látható, hogy van lelkiismeretem, nem akarok én embereket bántani, még úgy sem, hogy a férfi nemnek törlesztek esetleg. még így sem.)
mert egyébként senki olyan nem érdeklődik irántam, aki megmozgatna... még annyira sem, mint ő. és igazából nincs is szükségem pasira. annyira jól megvagyok egyedül. legalább is ideig-óráig... szóval alapvetően nem hiányzik senki. de sokszor meg mégis.
megint egy nyár, amit egyedül töltök. megint egy nyár (nyár??? ilyen időjárással??? na, mindegy...) ami totál szívás. idén 33 éves leszek... szép kilátások... :(

nem is tudom egyébként, hogy mire számítottam, hogy mit vártam. hogy majd szerelmes üzenetekkel fog bombázni? hogy majd nem győzi írni, mennyire hiányzom neki? mire számítottam, hogy mi lesz, ha találkozunk? nyakamba ugrik és szerelmet vall??? hát ezek tényleg csak lázálmok, de még annak is rosszak. mindegy, egy majdani forgatókönyvhöz azért jók lesznek. ötletszinten. (a kurzust egyébként abba hagyom, nem megyek többet.)
jézusom. tényleg nem vagyok egész. olyan szar napokat élek át, lelkileg, hogy el nem tudom mondani. de még érzékeltetni sem. vergődök, kínlódok. nem feltétlenül a Bőgős miatt, hanem az életem miatt, a dolgaim miatt.

hálistennek Péterfy Bori megmondta a tutit, ami innentől kezdve a dalom. mármint ha a Bőgősre gondolok.

"Aludj tovább, én rádhagyom
testem nyomát a paplanon
egy szempillát is itthagyok
és elillanok

Puha a párna még meleg
Tedd rá nyugodtan a kezed
Én felszívódok mint a köd
És elrepülök

Szeretem azt a nőt
Aki melletted lettem
A lebegő hajnali fényt
Mikor ébred a nap
De téged nem
"

17 megjegyzés:

  1. Miért hagyod abba? Táborba sem mész? / Régen akartál még angolul tanulni v. vizsgázni... Vagy már megtörtént? Hihi nem emlékszem:D /
    Ne depizz jó csaj vagy, értékes ember szval lesz még pasi:)
    Tegnap undok voltam bocsi:(
    G.

    VálaszTörlés
  2. Saját tapasztalatból írom nem jó, ha álombavilágba ringatod magad, csak ront rajta a blog. /Lázálom, szval annyira eltudja képzelni az ember és baromi jó, de leírni nem szabad! És véget kell vetni a képzelgésnek is, mert lassan, de biztosan bekattansz. /

    VálaszTörlés
  3. Fel a fejjel éljen a vállalkozásod:) Az előbbit is é küldtem. G.

    VálaszTörlés
  4. se suli, se tábor. mert nincs pénz. meg most megint nem érzem magamban a tehetséget. semmihez. úgyhogy hagyom. az eddig tanultak alapján, meg a könyvek alapján azért képzem magam, de egyelőre ennyi.
    angol? jah. nincs pénzem. meg lusta is vagyok. szóval a szokásos.
    vállalkozás? na, ott rámférne a sikerélmény.
    lázálmok? muszáj kiírni magamból, különben megőrülök. jó, lehet, hogy így is. sőt. mindegy. kattant még úgyse volt a családunkban.

    VálaszTörlés
  5. amúgy meg hiába vagyok jó csaj, meg hiába nem depizek, ha már csak a selejt pasik szabadok, ha már csak azoknak kellek.
    nincs egy épkézláb ember, aki engem akarna. egyszerűen nincs.
    és ez rémes.
    aki boldog párkapcsolatban él évek óta, az el nem tudja képzelni, hogy milyen geciszar érzés az, ha valaki egész életében, tehát több, mint 30 éve ezen szenved. mert a házasságom se a fáklyásmenet volt, ezt azért tudjuk.
    szóval állandóan ez, hogy nem kellek senkinek. vagy akinek kellek, az meg nekem nem. de nagyon-nagyon nem.
    akinek mindig volt valakije, akibe 100-an voltak szerelmesek, aki most is kapcsolatban él, aki már babázik, vagy gyereket tervez, az nem tudja, milyen geciszar napokat szörfölgetni a neten, hogy hátha akad valami életképes fószer, akinek nem lóg ki a kapa a szájából és egy fokkal szebb, mint az ördög.
    és szörfözök a való életben is, de hát még senki nem kérte el a számom a villamoson (se)...
    nem, nem vagyok magam alatt. dehogy. csak tényeket közlök.
    és most ne jöjjön senki azzal, hogy jó csaj vagyok, meg majd lesz valaki.
    1. ha jó csaj lennék, már rég elkeltem volna.
    2. lesz, persze, de mikor????? 33 éves leszek cirka 2 hónap múlva. mégis meddig várjak??? mikor lehet gyerekem pl??? 40 évesen? vagy akkor meg már nem, mert 40 vagyok???
    jól esne most egy cigi. (na, ezzel most többeknél kihúzom a gyufát... de hát szabad országban élünk, szabad a vélemény nyilvánítás. azért szabad kommentelni is.)

    VálaszTörlés
  6. 1. Akkor rossz csak vagy:P
    2. Madonna is későn szült:)
    Nyugger van:)

    VálaszTörlés
  7. 1. mondom én. csak kibújik a szög a zsákból. hitegettek, oszt kiderül, hogy mégse. ennyi.
    2. Madonnának van/volt pénze karban tartani magát, meg stb. meg se érem a 40. évemet. itt kezdjük. mire akarok én gyereket?

    mégis inkább a cigi kéne... :S

    VálaszTörlés
  8. Megéred a 40-et sőt, majd röhögünk rajtad amikor írod a blogba: beszart a gyerek, de megint a férjed akarja tisztába tenni, most mit csinálj...:D Na jó, ha ez nem jön ben akkor 40-es macskás nőci leszel és röhögünk :D Miért nem mész ki ma barátnőddel vagy egyedül is a Margitszigetre sétálni, fagyizni egy jó séta és ok lennél. Nem menj így haza csak rosszabb kedved lesz.

    VálaszTörlés
  9. milyen barátnőmmel?????????????? MELYIKKEL??????????? amelyik NINCS??????????????????????
    de most tényleg, melyikkel???
    1. amelyik Bp-től 60 km-re lakik?
    2. akinek fél éves babája van?
    3. akit ősz óta nem láttam, mert új melója van?
    4. akit március óta nem láttam, mert új pasija van?
    5. akinek 3 pasija van és azért nyavalyog? és cserébe bárkit megkaphat és az se jó neki???

    talán nem véletlen, hogy otthon spanglizok minden nap. mégis ki az anyám picsájával sétálgassak a szigeten, meg fagyizzak (pedig volna kedvem hozzá, hiszen a feszkó levezetés nekem is jól jönne, és nem mindig a spangli a megoldás), ha egyszer NINCS SENKI!!!!!!!!!!
    írtam én itt valamikor is olyan Barátnőről, akivel sülve-főve, jóban-rosszban, meg bárhova hívom, már jön is, stb???
    talán azért nem, mert NINCS.
    se pasim, se barátnőm. se senkim.
    ennyi.
    most pedig, hogy ezt átgondoltam, ha eddig nem voltam depis, akkor innentől biztosan elcseszett napom lesz.

    VálaszTörlés
  10. Azt írtam :barátnőddel vagy egyedül is.
    Egyedül is !!!

    VálaszTörlés
  11. egyedül sétáljak a szigeten. akár bele is ugorhatok rögtön a Dunába, ha már ott vagyok...
    na, inkább nem.

    VálaszTörlés
  12. Ha ilyen hülye vagy akkor ugorj! Neked két pofon kéne nem pasi! Élnek a szüleid, van tesód akire számíthatsz / megcáfolhatod, de 1 csomószor adott lét/ van SAJÁT!!! lakásod, van munkád / ok. nem az igazi, de VAN és mellett tudsz még változtatni, újba belefogni stb.../ Szóval nyugodtan sajnálgad magad tovább, azért 1 kis adalék rólam:
    17 éves voltam mikor meghalt az anyám, az öccsémmel ketten maradtunk és albérletbe kényszerültünk. Anyám akknek kölcsönadott, basztak visszaadni.
    Nem, hogy fűre nem volt zsé bmeg. kajára sem volt. Értd: Én volt, hogy 3 napig nem ettem. Nem engedthettem meg azt a luxust, hogy sajnáljam magam ,pedig nekem több okom lett volna, mint neked.
    De nem sírtam, hanem dolgoztam, hogy mindenünk meg legyen... Saját lakásom most sincs, de rendben vok, a tesómnak megtudtam adni a számítógépet stb
    Mindenkinek a saját baja a lenagyobb, de a Tiéd nem akkora, hogy öngyilkosnak kéne lenni. Bmeg rázd meg magad és ne nyavajogj, kezdj el élni, akkor lesz pasi is.
    És igenis lehet egyedül is progit csinálni , rácsodálkozni a világra, hogy mennyit szépséget tartogat,nem sírni állandóan, mint a fürdős kurvák. Bármit csinálhatsz vannak lehetőségeid...
    G.

    VálaszTörlés
  13. hm. most frankón elszégyelltem magam.
    (csak zárójelben: mindenkinek a maga baja a legnagyobb, ezt ne feledjük soha... és bár nem éheztem, azért én is tudnék mesélni... és most nem licitálni akarok. csak hidd el, minden háttért te sem ismersz, sőt, a Tesómon kívül tulajdonképpen senki)

    VálaszTörlés
  14. Nézd mindenkinek vannak szar dolgai,de ennyire nem szabad elkeseredned, mert nem kilátástalan a helyzet. Ez tudom most kurva nagy közhelynek tűnik, az is, de igaz. Nem vagy akkora szarban.

    VálaszTörlés
  15. Valóban nem vagy szarban...mert a fél éves gyerekes barátnődnek van kenguruja, amivel magára ölti gyermekét és boldogan vándorol bármerre (hisz, amúgy is be vagyunk zárva) vagy van pasija aki felvigyázzon, ha úgy adódna...de nem adódik úgy...mert nem veszed észre, hogy törődni akarunk veled....és ebben ez a legszomorúbb...
    Ne burkolózz az önsajnálatba, ha lusta vagy tenni azért, hogy a jó vegyen körül... jah, és ami a legjobb...a BARÁTSÁG, nem pénz kérdése...

    Vikus

    VálaszTörlés
  16. Marion von Finkenstein2009. június 24. 9:29

    Vikus: én megyek hozzátok, amikor csak tudok... és olyankor nagyon jó nekem. :)

    VálaszTörlés