szerda, június 03, 2009

elfelejtettem mondani tegnap

hogy milyen furát álmodtam. Csiszár doki, aki a gyűrűt rakta belém anno, álmomban felnyitotta a hasam, hosszában. közben nem aludtam, de érzéstelenítve voltam. de annyira nem aludtam, hogy néztem, ahogy a szikével belevág a hasamba. szóval vágott egy hosszút, a mellkasomtól a köldökömig (az újig), aztán úgy hagyta. én meg feküdtem az ágyon, néztem, hogy nyitva van. és a doki meg elment. voltak még dolgok, de már nem nagyon emlékszem, ez a hasnyitás éppen elég volt.
nade. mi volt tegnap tulajdonképpen? némi munka (csak óvatosan, meg ne ártson), ismerkedés a neten, aztán hazafelé LAndieval koccolás. megörültem neki, mert ha nem talizunk, akkor esetleg átmentem volna a Tesómhoz, teknőst sétáltatni, meg mittomén. virágot locsolni. vagy ilyenek. de így??? naná, hogy megtekertem otthon azonnal amit akartam (egy ultrabrutált), aztán néztem a sorozataimat, egészen este fél11-ig.
ja, közben apu kitalálta, hogy ma jönne fel bojlert cserélni a másik lakásban, remek volt ezt betépve leegyeztetni. és nem is ez a para az egészben, hanem, hogy apuval kellett ma reggel találkozni, vagyis már hajnali fél5-től nem aludtam. na jó, a macska is besegített a cseszegetésével, de alapvetően ez nálam (meg Tesómnál is) para, hogy ha apuval valami ügyintézés van. hogy mi lesz, hogy lesz, stb.
na, mindegy. jött ma reggel, persze késtek. mindegy. aranyos volt. hozott almás sütit, amit egyből tovább pattintottam a főnökömnek, engesztelésül a késésért.
ma mi lesz? végre átmegyek a Tesómhoz teknőst sétáltatni meg viráglocsolni. meg ott fogok aludni, hogy a macska ne baszogasson. mert elegem van belőle. ehhh...
amúgy? amúgy semmi. jól vagyok. minden oké. élvezem az életet. vagymi. :)
ja, a melómtól ki van a faszom, de biztos én vagyok csak hiperszenzitiv mostanában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése