csütörtök, június 04, 2009

kicsit berágtam a

Koson tegnap, mert a vizsgáira hivatkozva lemondta a vasárnap esti közös programot. jójó, neki most első a tanulás, és ha van valaki, aki ezért rugdossa, az amúgy is én vagyok, szóval egy szót se szólhatok emiatt, csak szarul esik.
valami meglepit ígért, kapok valamit, ha találkozom vele. izgatott vagyok. az már biztos, hogy a cikk, amit írtam, megjelent a sulija lapjában, ahová ír. persze az ő neve alatt. de akkor is én írtam és ez tök jó. majd egy példányt hoz az újságból. de még ezen kívül is van valami apróság. de mi??? na, majd kiderül. :)
szóval, ha valaki esetleg ráér és van kedve, akkor jöjjön velem vasárnap este 6-ra a Szimplába. Tóth Eduárd Abszolút szerda c. könyvét fogja a szerző bemutatni és Bödőcs Tibi (stand up comedy "sztár") lép fel még. biztos jó lesz. :)
hallgatom ezt a NuJazzt... a 20. percénél tegnap a Billie Jean ment, jazz változatban... azt hittem lehidalok. kurvajó kis anyag. gecire élvezem. ráadásul tele van bőgő szólókkal. szóval isteni. :)
tudom-tudom, kopjak már le a jazzről, meg leginkább a Bőgősről. de ha nem megy? de ha nem akarok? akkor mifasz?
ehhh... ez az én nyomorom... csak jönne már valami épkézláb fickó, aki egy kicsit feledtetné... csak órákra legalább... már azért is hálás lennék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése