szerda, június 10, 2009

átgondoltam én ezt

a tegnapi agyalást. ahogy visszagondoltam az osztálytalira, az emberekre, azért rájöttem, meg eszembe jutott, hogy mennyi irigykedő pillantást láttam. láttam az arcukon sokaknak, hogy olyan kibaszott unalmas és monoton életet élnek (munka-férj-gyerek háromszögben), ráadásul vidéken, hogy egyszerűen gáz. irigykedtek, hogy szabad vagyok, az elmondásomból nyilván kiderült, hogy kb. azzal dugok, akivel akarok (vagy majdnem, de pszt!!!), bulizok, van egy kurvanagy, kurvajó lakásom a belvárosban, érdekes melóm (ráadásul vezetői pozícióban) és nyugtom van, mert se gyerek, se férj, se semmi. és ezek a lányok is erre vágynak (nem mindenki, de többen igen), de már úgymond "elcseszték", mert megállapodtak, lebabáztak stb. persze, sokan ezt sem bánják, mert így boldogok, de annyira még nem "öregek", hogy néha egy kis bulizás, pörgés, nyugi a családtól, önállóság ne férne bele az életükbe.
szóval valahol mégis én jártam jól. meg amúgy se vagyok még érett a gyerekvállalásra. persze, egy pasi jól jönne. őszintén szólva, szívesen elvittem volna a Bőgőst erre az osztálytalira. kibaszottul büszke lettem volna, ha velem jön. mint a "párom" (utálom ezt a szót). na, mindegy.

tegnap teljesen megborultam hazafelé. bementem a boltba, beleraktam néhány dolgot a kosárba, de addig kolbászoltam, hogy nem volt kedvem megvenni őket, így nagyjából visszapakoltam mindent és kijöttem a boltból. aztán a görögtől vacsiztam megint, ráadásul ugyanazt. mondtam neki, hogy ez a legjobb kajájuk, imádom. :) (hátha legközelebb nem köpnek bele. muhaha.)

otthon aztán persze gyors tekerés. ráadásul, mivel azt hittem, hogy Katinka is feljön, akkora trombitát csináltam, hogy majdnem eltörte a kezemet. 6-kor elkezdtem nézni a 2005-ös O.Z.O.R.A. Fesztiválról készült dvd-t. 1 órán keresztül pörögtem rá. aztakurva! minden történetemet igazolja egyébként a film. hogy vannak pici babás családok, hogy van tábortűz, hogy a bejáratnál adnak szemetes zsákot, hogy lehet szalmabálákon dögleni, hogy vannak birkák, amik ott legelnek, hogy a dombról meg lehet közelíteni a főszínpadot... alig bírtam lekapcsolni. teljesen rászívódtam. aztán jöttek a szokásos sorozatok, majd Híradó21 és alvás. kicsit egysíkúak az estéim mostanában, vagy nem? :) Katinka közben telefonált, hogy mégsem jön, majd inkább pénteken. (ezért volt ilyen sürgős a cucc??? na, mindegy) úgyhogy a cigit egyedül toltam el. szépen néztem ki a végére, az tény. :)

éjjel álmodtam valamit. basszameg. annyira akartam rá emlékezni, aztán most mégsem. picsába. pedig fel is keltem hajnalban, és akkor még megvolt. most már tényleg oda kell készítenem papírt meg ceruzát az ágyam mellé. :(

na, este még a bizniszt is átgondoltam. nem vágok most bele. jegelem őszig. annyi szar, teher van most a nyakamban (lakás felújítás, suli tandíja, Ozora), meg annyi kintlévőségem van (albérlő, apeh), hogy nem kockáztathatok. nincs kitől kölcsönkérnem az induláshoz, meg nem is akarok, szeretném saját erőből megoldani. szóval őszig off. a nyáron úgysincs időm előadásokra járkálni. meg kedvem se. majd ősszel. most még inkább bulizni mennék esténként, nem ezekkel a dolgokkal faszkodnék. tudom, minél később vágok bele, annál később jön a lé, de egyszerűen nincs most miből elindulni. és félek, hogy ha mégsem jön össze, akkor aztán totál elönt az adósság. így is, kb. 3 hét alatt elvertem 60 rugót, ráadásul az apám pénzéből, amit a lakásfelújításra szánt. és ha ez kiderül, nekem elvágja a torkomat. minimum. óbazeg. tiszta beteg vagyok ettől is.
hogy mire ment el a pénz? könyvekre, kajára, osztálytalira, bulira, fűre, cigire, körömre. semmi másra nem költöttem. se ruhát, se cipőt nem vettem (még mindig) magamnak. jó, mi? 30 rugó, 3 hét alatt. botrány. :( ha ez kiderül, nekem végem. apu négy darabba vág, minimum. de lehet, hogy hatba. úrjézus.

pasikról továbbra sincs semmi infóm. mennék már bulizni valahová, mondjuk ma este a Tűzraktérbe, de hát nincs kivel. pedig már a Majort is hívtam, de az meg nemsokára államvizsgázik, azért nem éccakázik addig. szóval fuck. megint egyedül vagyok bulizásügyileg. a végén az lesz, hogy leesz a fene egyedül. úgy néz ki, ha nem esik este, akkor dög meleg lesz, tehát az udvaron játszanak a srácok. már hiányoznak, őszintén szólva. hogy a zenéről már ne is beszéljek. de vennem kell hazafelé most már tényleg macskakaját, meg almot. meg a Tesómék jószágait is rendbe kéne vágni... úgyhogy nem tudom, hogy lemegyek-e. majd meglátom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése