kedd, június 16, 2009

majdnem mindenki előkerült

akit elveszettnek hittem tegnap.
meglett a vasárnapi majdnem randi, kiderült, hogy szombaton elcibálták MayDayre, azért volt másnap hulladék és azért mondta le a randit. cserébe áttettük mára, illetve tegnap egész nap msn-eztünk kb. még mindig odavan, meg vissza... szóval kíváncsi leszek.
a másik, aki előkerült, Hétfői. reggel láttam meg az éjjel küldött sms-ét: "Bocsánat előre is. Jó lenne most veled lenni..." ejha... kicsit meglepődtem. cserébe direkt viccesre és "leszarósra" vettem a figurát a válaszban: "'reggelt. :) Nah, milyen buliból maradtam ki már megint? :)"
hmhm. még addig-addig kibújik a szög a zsákból, hogy mifasz, vagy valami ilyesmi. :) még addig-addig kiböki, hogy akar valamit... hát kíváncsi leszek... :)
jaj, Istenem, ez a srác, akivel ma találkozom, valami lepukkant csehóba akar vinni. megőrülök. mondtam neki, hogy legyen kreatív, de hát már látom, hogy nekem kell annak lennem... hiába... nem mindenki képes TG-féle dzsodarandevúkra... najó, a Bőgős igazán kreatív volt, mindig is. meg biztos most is az, csak én rohadtul nem tudok róla semmit. :(
tegnap munka után szaladtam a másik munkába, este 11-re értem haza, mert még a Tesómék baszakodtak a kocsival és ahhoz asszisztálnom kellett. egy szál cigim se volt, pipázni akartam, de az meg nem esett jól, meg is fájdult tőle a fejem (vagy a melegfronttól, ki tudja?). még kicsit agyaltam az ágyban, de aztán nagynehezen elnyomott az álom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése