szerda, január 21, 2009

nem számít nekem

hogy hulla vagyok... áhhh... simán szétpörögtem magam tegnap este. összeszedtem pár számot, amik most a kedvenceim, kiírtam őket cd-re. úgy volt, hogy a Casino Royalet nézem meg ezredszerre is, hozzá is kezdtem, de aztán az új zenei összeállításom győzött. végül is a film ment a háttérben, képpel, hang nélkül, a zene meg üvöltött. :) meg én is. :) vonyítottam a fájdalomtól, vagy éppen az örömtől, mikor mit hozott ki belőlem az adott dal.
pont vége lett a filmnek, meg a CD-nek is, mikor megkezdődött a MU meccs. persze azt is végigtomboltam. (remek játékkal győzött a csapat és így a Ligakupa döntőjébe jutott) aztán még pornó, menetrend szerint, majd egy rész South Park. a Turbékos. :) el is neveztem a macskát egyből Turbéknak. :)
aztán ágybaájulás. alvás. reggel zokogva ébredés.
melómmal kész vagyok, már vagy 1 órája, azóta a Kossal nézegetjük a neten, hogy hova megyünk jövő hét hétvégén, kettesben... :) sajnos Egerben az a szálloda, ahova pályáztam, nincs nyitva, felújítják. (mondjuk, rá is fért...)
aztán most vannak ötletek, Kalocsa, Kőszeg, Kisbér (hm. csupa "K" betűs. talán mert Kúrni megyünk?? a Kossal??? hehe), de a legvadabb ötlete Erdélyben, Tusnádfürdőn egy panzió, mert ott pezsgőfürdő van a szobához tartozó fürdőszobában. kit érdekel, hogy 350 km??? menjünk!!! mondja ő... meg, hogy már csütörtök este induljunk... nem érdekli a távolság, csak menjünk. teljesen meg van őrülve. én feldobtam pozsonyi, meg csehországi szállásokat, azok se rosszak. ha már annyira nem számít a távolság. :)
persze, nyomaszt, hogy ezzel cseszi el az idejét, ahelyett, hogy tanulna a holnapi vizsgájára, de hát nem bírok vele egyszerűen... :(
Tesóm felhívott, hogy megy a kindzsibe kajáért, hozzon-e valamit... tulajdonképpen nem is olyan szar, hogy itt dolgozik két háznyira tőlem... ja, mert most száműzve lettem a Róna utcába. lecseréltek. nem jön az eredmény, így helyet cseréltem a főnökömmel, hátha ő csodát tesz.
először bántott a dolog, meg az önbizalmam rombolódott, de mára rájöttem, hogy nem is baj, úgyis kezdett csömöröm lenni attól a megbízótól. legalább most nem kell vele foglalkoznom. :) vagyis hát minimálisat. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése