kedd, január 06, 2009

na jó mégse

seggfej a Bőgős. de akkor is az anyja csipáját. :)
tegnap este még dühöngtem a laptop mellett, majd elmentem aludni. akkor láttam, hogy küldött smst.
"Ne haragudj, még mindig szarul vagyok, de már jobb. Nem beszélek senkivel. Bocsánat."
MIJAFASZ??? mi az, hogy nem beszél senkivel??? most a torka fáj és azt kíméli, vagy depis és velem se akar beszélni??? vagymi????
kicsit berágtam elsőre és ezt a választ kezdtem írni: "De én nem egy "senki" vagyok a sok közül... Legalábbis eddig azt hittem..."
aztán meggondoltam magam és kitöröltem az egészet. nem akartam hisztizni, vagy lelkizni. nem akartam, hogy azt higgye, picsoid vagyok. meg különben is, ha lazábbra veszem a dolgot, azzal nála sokkal többet érek el, mint véres drámával. így hát az ment válaszban:
"Nade micsinááálsz?! Hát hogy az anyádba nézel ki már megint te szemétláda?! Ölel: Senki Alfonzné született K. Boci :)"
ettől remélhetőleg jókedvre derült és még mindig azt gondolja, hogy a legjobb fej csaj vagyok a Világon, élete szerelme meg minden. azért jó lett volna, ha válaszol rá, legalább annyit, hogy "szeretlek te hülye picsa", de nem válaszolt.
végül nem bírtam elaludni időben, pedig már délután 6-kor majd' elájultam. éjfélkor még simán ébren voltam, hajnali 4-kor a tegnap menetrendszerűen bagzani kezdő, vagy micsináló macskám ébresztett, úgyhogy elegem van. ja, éjszaka még kimentem ajvárt zabálni, mert vettem egy üveggel és kíváncsi voltam, hogy milyen. nem olyan finom, mint amit a Tesóm hozott Szlovéniából (ez Makedón gyártmány), de ehető. csak úgy magában toltam, kanállal... uhhh... aztán még egy cigaretta... hát komolyan nem vagyok normális. :)
a hétre el akarok költözni otthonról, mert elegem van a macskámból. gecire idegesít a nyavalygása. tud valaki segíteni egy kiadó szobával??? lehet, hogy Bétához költözöm, úgyis egyedül van egész héten. legalább tényleg bebaszhatunk minden este. :) csak macskát etetni járok majd haza és kész.
ma egész napos értékesítési tréninget tartok. mindenki nagy örömére. leginkább az enyémre, mert nem látok ki a fejemből a fáradtság miatt, beszélni meg végképp nem tudok... most megyek, rágyújtok és összekaparom magam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése