szerda, január 07, 2009

itt a vég?

mármint Bőgőssel... lehetséges...
tegnap hazaértem, ettem, majd fél8-kor beájultam az ágyba. éjfél után ébredtem fel. akkor bekapcsoltam a telefont és Bőgőstől semmi jelentkezés nem volt. ekkor begurultam és a következő üzenetet küldtem neki:
"Nem tudom mi a fasz bajod van velem, de kurvára nem esik jól, ami most történik. Nem kell sunyiskodni, mondd meg nyugodtan, ha meggondoltad magad velünk kapcsolatban."
reggel fél9-kor olvasta az üzenetet, válasz persze nem jött rá. semmi.
nekem ebből kurvára elegem van. ma olvasom a szakítósblogon, hogy kb. hasonló szituja volt a csajnak, mint nekem. hogy napokra eltűnt a pasi, de hogy értse meg, hogy mert baja volt, meg mit tudom én. de bazmeg, béna gyereknek anyja se veri a faszát... áhhhh...
komolyan elegem van. szeretem a mocskos állatját, az a baj, de tönkreteszi az idegrendszerem.
sose bírtam, egyik pasinál se, ha elérhetetlen, ha nem jelentkezik, ha eltűnik, ha csak balladai homály lengi körül.
komolyan, már arra gondoltam, hogy tényleg átgondolta ezt a kettőnk kapcsolatát és mégse nem akar, de hát azt meg nem lehet egyenesen megmondani???
tudom, hogy vizsgaidőszaka van. kemény 4 azaz négy darab vizsgával. tudom, hogy nem jelent neki akadályt egyik se. most ettől lenne ennyire eltűnve??? de hát ezt nem lehet megmondani, hogy "figyelj már, tanulok, majd jövök"... vagy akármi.
ha meg a Világgal van baja, ha depizik, akkor azért azt is el lehet mondani. de ez a "nem beszélek senkivel" c. ködös üzenet... hát ez nekem nem jött be. annyira még nem ismerem, hogy tudjam, hogy ez mit akar jelenteni.
természetesen az éjjeli smsem után megint kattogni kezdtem. nemcsak rajta, hanem egyéb dolgokon is, úgyhogy óránként jártam ki cigizni a nappaliba, és hajnali 3 körül még nem aludtam. tehát ismét hulla vagyok.
ráadásul a központban dolgozom a héten, a mai naptól, ami egyrészt hulladékság, másrészt dögunalom. szóval fos az egész.
Béta meg sírva hív... még mindig nem tudtunk berúgni, ma se fog ráérni. pedig ránkférne... estére a Kosnak ígértem névnapozást, hogy majd főzök neki, meg borozunk, meg nézünk filmet, meg akármi... reggel baromira nem volt kedvem hozzá, de ha a Bőgős nem jelentkezik ma sem, akkor azt hiszem mégis bevállalom. mindent leszarok. nem érdekel.
egyébként csak annyi választ várok, hogy "szeretlek te hülye picsa, majd jelentkezem, nyugi..." ennyi elég lenne a boldogságomhoz. de így bazeg... így aztán fostenger az egész... :(
komolyan, legszivesebben elmennék pénteken arra a kiállításmegnyitóra, de hozzá se szólnék. semmi. megnézném, meghallgatnám, aztán szó nélkül tipli haza. picsába.
sikerült elérnie, hogy kibaszott dühös vagyok rá és totál a nulláról kell kezdenie velem mindent, már ha akarja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése