hétfő, január 12, 2009

alig basztam fel

magam ma reggel. áhhh...
bazeg, itt van hétfő reggel, 5 kampány indulás. hulla fáradtan, de direkt bejöttem 1 órával előbb, hogy tudjak dolgozni, hogy elő tudjak készülni nyugisan a kampányok indulására. erre mi van????? nem férek hozzá a múlt heti leveleimhez, amik kellettek volna. azt hittem szétbasz az ideg. úgy anyáztam. rugdostam mindent, meg káromkodtam, mint egy kocsis.
rögtön elkezdtem Manut hallgatni, meg SOAD-ot, hogy lenyugodjak. meg elszívtam két cigit. aztán persze megoldódott minden, bár mikor végre elkezdtünk volna dolgozni, akkor meg a rendszer okádott be, szóval... áhhh... ez a hétfő egy taliga fos.
Betti zokogva hív, hogy a Major végleg szakított vele... hát nincs nekem elég bajom???? bazzzzzzzzz...

amúgy meg sokat gondolkodtam ezen a Bőgős történeten. TG-vel is sikerült végre megbeszélnem nagyjából. ami fontos. nekem nagyon fontos, amit mond.
szóval, igazából az fáj, hogy a Bőgős ennyire félreismert. hogy velem nem lehet semmi mást, csak pörögni. meg hogy mennyire írta, hogy senkivel nem akar találkozni, ehhez képest csak kiderült, hogy rajtam kívül mindenkivel találkozott, akivel szokott. hogy csak én voltam és vagyok a terhére. hogy csak pont miattam nem tud gyakorolni. a haverok miatt simán tud.
kurvanagy elhatározásom van. ha mégis jelentkezik a koncertig, hogy akkor eljön, akkor tuti, hogy a legdögösebb formámat hozom. veszek egy magas sarkú csizmát (méghozzá nagyon hamar, hogy tudjak benne járni addigra), neccharisnya, szoknya, csöcskirak, smink, haj, stb. olyan szuperül fogok kinézni, hogy a nyálcsorgástól nem lehet majd hallani a koncertet. még akár bazsalygok is vele. kicsit húzom is. aztán mikor megyünk hazafelé és megkérdezi, hogy feljöhet-e, megmondom neki, hogy "bocs. még nem telt le az egy hónap. csak a koncertről volt szó. jó éjt." és otthagyom a faszba. :)
és igaza van TG-nek. ha egy hónap múlva előkerül, és folytatni akarja, akkor majd neki kell udvarolnia ismét. mintha mindent nulláról kezdenénk. nem fogom könnnyen adni magam és én is feltételeket fogok szabni. és ha nem müxik, ha nem vállalja, akkor kuka.
tudom, most nagy a szám, meg az arcom, de ha meglátom, úgyis elgyengülök... valszeg így lesz... de van minimum 2 hetem, vagy 1 hónapom, hogy megacélozzam magam. :)

este a Trendet fogom megnézni dvd-n. most erre vágyom. :) fura. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése