szombat, január 03, 2009

még mindig boldog

az új év, sőt egyre boldogabb. hihetetlen, hogy az eufória így fenn tud maradni, pedig már harmadika van. :)
elsején megnéztem az újévi koncertet, közben rácsörögtem a Bőgősre, de nem vette fel. egy óra múlva hívott vissza, hogy most tápászkodik fel, majd hív. aztán nem hívott, hanem egyszercsak becsöngetett. az újévi koncert egyébként nagyon-nagyon jó volt!!! a végén már az egész testem libabőrös volt, és a könnyeim is kicsordultak...
naszóval, Bőgős megérkezett délután 2 körül. hullarészegen. én addigra már tisztultam, de nem hagyta ezt annyiban, töltötte a bort, nyittatta a következő üveget stb. kezdtem én is újra lealjasodni. :) közben kisírtam a Tesómtól, hogy főzzön lencsét, oszt majd jól átmegyünk zabálni. fél 4-re ígértem, hogy odaérünk, ehhez képest este 6 lett belőle. mert még neteztünk, pofáztunk, baromkodtunk. aztán én még hajat mostam, sminkeltem, öltözködtem.
a lényeg, hogy átmentünk. ettünk. ittunk. dumáltunk. illetve Bőgős dumált. :) én csak vihogtam. egy idő után jobbnak láttam, ha elindulunk haza. na, hát nem lehetett ám még hazajönni. kocsmába kellett menni. valódi, ordas kocsmába. a Baross utcán sikerült is beülni egybe. ja, de előtte vettünk cigit, meg gömbkólát. fujjjj... az derossz... majdnem hánytam tőle... brrrrrrr... :S na, kocsmába be, eldugott sarokba leülés. én csak üdítőztem, ő borozott. zenegép. Cserháti Zsuzsa: Boldogság gyere haza... hm. én énekeltem, a Bőgős meg átszellemülten figyelte a szöveget és ölelgetett. a végén meg is könnyezte...
aztán arról beszélt, hogy úgy gondolja, úgy érzi, én vagyok az ő nagy szerencséje. és hogy nem akarja elbaszni. mármint a kettőnk dolgát. mert hát vannak kísértések, pl. szilveszter éjjel is találkozott két kócos zsidólánnyal (ez a gyengéje, a kócos zsidólány), és hát benne volt, hogy esetleg felpróbálja valamelyiket, meg a lányok nem is tiltakoztak volna, de aztán eszébejutottam én... hogy elveszíthet...
részegen mindig nagyon-nagyon őszinte és közlékeny egyébként. rengeteget mesél ilyenkor önmagáról, a családjáról, az előző kapcsolatairól, vagy akár rólam, hogy velem hogy érzi magát, milyennek lát stb.
és bár nem emlékszik később ezekre a dolgokra, de mindent vállal. mert nyilván ő is tudja, hogy a legmélyebb érzései, gondolatai törnek ilyenkor őszintén a felszínre.
mikor már eleget baromkodtunk és lelkiztünk a kocsmában, hazaindultunk. előtte még boltba be, mert tejet kellett venni a reggeli kávémba. aztán kitaláltuk közösen, hogy szopjam le az utcán. vagy legalább csak kapjam be a farkát. na, mondom, ha már itt vagyunk, akkor a Kéményseprő munkahelyénél akarom. és úgy is lett. odamentünk, odaálltunk a hátsó ajtóhoz, ahol cigizni, lazítani szoktak. nagynehezen kigombolta magát, megfogta a szatyrot. én meg letérdeltem és szopni kezdtem. nem sokáig, csak éppen egy kicsit.
aztán felöltözött és hazabotorkáltunk. este 10 után volt ez.
itthon aztán persze, hogy dugjunk azonnal. míg én a Tesómtól hozott lencsét melegítettem, addig ő már hátulról, meg mit tudom én... minden... aztán evés, ivás, bohóckodás, Star Wars VI. elindítása, néztük is, amikor néztük... :) nem sokra emlékszem. konkrétan este fél 11-től hajnali 3-ig szexeltünk. nem folyamatosan, voltak 10-20-30 perces szünetek, de valami mindig volt. legalább valami ciccergés.
23:08-kor mondtam azt neki, hogy: "jujjj, 52 perc múlva leszünk 3 hónaposak!!! :)" mire Ő: "akkorra én már rég dugni foglak..." :D és úgy is volt.
egyszer ültünk a kanapén, nem is tudom mit csináltam (mármint vele éppen), vagy nem is történt semmi, csak rámnézett, elmosolyodott, majd azt mondta: "szeretlek... te hülye picsa..." :D nem tudtam erre mit mondani, csak vigyorogtam. túl snassznak éreztem, ha azt mondom: "én is", inkább csak nem mondtam semmit.
aztán volt, hogy az ölében ültem, lovagoltam, és én suttogtam a fülébe: "szeretlek" mire ő, elhaló hangon: "én issss..." :D
fú, meg még olyan is volt mikrofonozás közben, hogy azt mondta: "soha nem akarok elélvezni..." ez először nem esett le, de aztán megértettem, hogy annyira élvezi, ami történik vele, hogy nem akarja, hogy vége legyen azzal, hogy elélvez. hozzáteszem, bírta is egész éjjel. sőt, még bírta volna tovább is. :)
de hát a legnagyobb... hogy egyszercsak így: "figyi, én nem akarok igazából megnősülni, de... de... 3 hónap múlva menjünk ki Las Vegasba és házasodjunk össze. addigra lesz annyi pénzem, menjünk ki egy napra, rúgjunk be, igyuk végig az éjszakát és házasodjunk össze..."
és ebben az a durva, hogy láttam, tök komolyan gondolja, mert annyira jól érzi magát velem, annyira megtalálta bennem azt, aki neki kell, hogy talán még igaziból is feleségül venne, nemcsak Las Vegasban. (hozzáteszem, nem szándékozom újra férjhez menni, de azért létezik az az ember, akihez mégis... ;))
mikor ebből az ámulatból összekapartam magam, akkor megkérdeztem: "na, és hány barátnődet akartad már Las Vegasba vinni, házasodni???" válasz: "nulla darabot. te vagy az első és egyetlen."
ejha, ez már bizony nem tréfaság. annyit áradozott már lányokról, akikkel mindent megélt és átélt, és szerelem, meg őrület, meg minden, mégis... mégis én vagyok az első, akit akár tényleg feleségül is venne...
péntek hajnali 3-kor omlottunk össze. akkor dőltünk ki teljesen. reggel 10 körül ébresztő szexelés. majd még punnyadás. szarul volt. nagyon szarul ébredt. főztem neki a teát, meg sós vízben krumplit, hogy jobban legyen. megnéztük az Üvegtigris első részét (a másodikat az istennek se találom... picsába...), aztán a Terrorbolygót, de az már annyira nem volt jó, nem passzolt a hangulatunkhoz.
miután evett, erőre kapott. még főzőcskézni is nekiállt... őrület... :D
aztán addig incselkedtem vele, hogy még egy délutáni szex is összejött. :) 5-kor indult haza, mert 6-tól Csillával próbált. utána meg pihent. pedig tegnap este is bulizni akart. illetve tegnapelőtt még nagyon be volt rá lelkesülve, de tegnap délután már csak annyit tudott kinyögni: "muszáj rekreálnom magam..." hátjó. mondjuk én is fáradt voltam, meg még vagyok is. este 7-kor rágyújtottam a szilveszteri maradék spanglira. amit szilveszterkor is szívtam, meg elsején is. na, ennek a maradékától sikerült betépnem mocskosmód. közben a Kontroll c. filmet néztem. whááááááááá!!! tök jó volt!!!! :D aztán még South Park, meg egy kis Swung, és fél 11-kor ágybatakarodás. el is aludtam szinte azonnal. ma 10-kor keltem fel.

érdekes, arról nem is írok, hogy velem mi van. milyen érzések vannak bennem... hmhm. röviden össze tudom foglalni: én a Bőgőst kerestem eddig. mindig ilyen pasira vágytam, mint ő. pontosan ilyenre. nekem ő kell, senki más. és az, hogy kölcsönösen ezt érezzük és már ki is mondjuk, az meg a hab a tortán. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése