kedd, január 13, 2009

kalapált a szívem

amikor megláttam, hogy mától Bőgősnek az iwiwes adatlapján egy képpel több van kirakva. vadul kattintgattam, hogy megnézzem mi az...
és mi az??? az a fotó, a bőgőkről, amit még a múlt héten, a szünet előtt küldtem át neki, azzal, hogy hátha jobb kedvre derül. (én kis naiv, akkor még azt gondoltam, a Világgal van baja és nem velem...)
és megkapta. és tetszett neki. és kirakta oda. "macskahad" címmel. mert ugye a bőgők a cicák... :)
persze egyből vigyorogni kezdtem magamban, mint a tejbetök, meg bele is vörösödtem, én magam sem tudom, hogy miért... meg a gyomrom görcsbe rándult és a szívem majd kiugrott a helyéről... majdnem elfelejtettem, hogy nem szabad írnom neki, mert már küldtem volna a honlapról a többi bőgős képet, amit ott találtam, de aztán eszembejutott otthon a pipálgatós naptáram és végül nem írtam egy sort se. még egy kommentet se a képhez.
aztán elkezdtem gyártani TG-nek az elméleteket, hogy akkor biztos nem gyűlöl a Bőgős, ha ezt megcsinálta, meg mittudomén... amikor már százhuszonharmadszor csavarintottam a filozófiámon, akkor rámüvöltött (jogosan), hogy most már aztán haggyam abba!!! :D
mire jó egy Barát, ugye... :) egy állandó kontroll nekem TG. és tök jó, hogy ez így működik. mondjuk, beláttuk mindketten, hogy olyanok vagyunk, hogy minden apróságnak túl nagy jelentőséget biztosítunk, de hát legyen már eszem, ettől függetlenül e. :)
ami még történt, hogy napközben a Kossal sms-eztem, aztán meg msn-en dumáltunk. nagyjából elmesélte, hogyan szeretett volna ma ébreszteni, meg mit tett volna még, meg hogy heverészhetnénk egész nap az ágyban, meg majd elvisz valami szuper helyre, vidékre, ahol van nagy kád, meg romcsi, meg minden... na, hát majd kíváncsi leszek. kérdezte, hogy mikor érek rá, aztán míg beírtam, hogy tulajdonképpen bármikor, addigra begépelt száz sort, hogy ő mikor nem ér rá. szinte soha. na, szóval még nem kezdek csomagolni. :)
majd kiég a szemem, olyan álmos vagyok. deszuper. :)
jah, megjött az új billentyűzet a laptopomra. jupppiiiiiiiiii! 15 ezerért... + munkadíj. a héten megyek és beszereltetem. pápá punciszagú, kopott billentyűzet... :)

3 megjegyzés:

  1. hááááááááátttt... addig amíg az exnőjével együtt lakik, sőt egy ágyban alszanak és igazából érzelmileg nem tud még leválni róla (11 évig voltak együtt), addig nem.
    de amúgy igen... szinte már majdnem... :)

    VálaszTörlés
  2. Ja, akkor felejtős. Még egy ilyen nem hiányzik :)

    VálaszTörlés