szerda, január 14, 2009

11 órát bírtam

aludni egyhuzamban. ebből is látszik, mennyire ki volt készülve a szervezetem. este 7-kor aludtam el és reggel 6-kor nyitottam ki először a szemem. de még visszaaludtam és még bírtam volna tovább is. nade ez azért előrelépés... talán behoztam valamit...
ma este megint meccs, a Wigan ellen játszunk, 21:00-kor kezdődik. szóval van program. :)
reggel újabb pipát raktam a kis falinaptáramba... a legnagyobb büszkeséggel, továbbra is. :)
jah, tegnap még Bétának is osztottam az észt telefonon, hogy miért ne hívja fel a Majort... hihetetlen, hogy más kapcsolatát, más nyűgét hogy át tudom látni, mennyire okos tudok lenni, csak a saját dolgaimmal nem megyek semmire. illetve megyek, hiszen a Bőgőst se keresem. :) várok türelmesen és kész.
és nem gyártok elméleteket. igaz, tegnap a Tesóm is pozitív dologként értékelte, hogy az a fotó kikerült az iwiwes adatlapjára. de ennyi és nem több. nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki és úgy a jó, úgy az egészséges. :)
a Kos keresget, törődik velem, jelenleg ez is megteszi és jól is esik.
amúgy meg azért is örülök magamnak, mert meg bírtam állni, hogy Kéményseprőt ne zaklassam. azt mondta, hogy januárban mindenképpen találkozunk. mármint szerinte. régebben, egy hasonló helyzetben már biztos küldtem volna neki az sms-t, hogy "mi van már??? már x napja január van!!! mikor találkozunk???" de most nem. semmi. tartom magam. ha akar, majd keres. én nem erőltetek semmit. nyilván ő is pozitívan értékeli, hogy nem nyomulok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése