hétfő, szeptember 01, 2008

rommá

szívtam magam a hétvégén. aranyosan. :) pénteken is, szombaton is, vasárnap is. tegnap este ugyanis bedühödtem, mert 76-os bevágta a durcát. hogy én hogy lehetek olyan korlátolt, hogy azt feltételezem a nőjéről, hogy csak azért hív át magukhoz, hogy hárman szexeljünk. mondom, én nem ezt feltételezem, csak kijelentettem előre, hogy nem szeretnék ilyesmiben résztvenni mégegyszer. mert tudom, hogy ha iszok, szívok, akkor nemigazán tudom kontrollálni magam. és én csak annyit kértem, hogy erre ne kerüljön sor. de a végén már én nyaggattam a lányt, hogy akkor átmennék, de beszéljen már 76-ossal. na, mindegy. 76.os kiakadt, hogy én miért így állok a barátnőjéhez. én meg elmagyaráztam neki, hogy félreértette. aztán mondták, hogy menjek akkor most át. mármint tegnap este. mondom, taxira nincs pénzem, ha átvisz, átmegyek. lusta, nem jön. akkor off. jól felhúztam magam. begyújtottam a pipát és beraktam a Trend c. filmet újra.
most talán még nagyobbat ütött. vagy máshogy, mint elsőre. most már tudtam, hogy ki, kivel, merre lesz benne, hogy mikor milyen Dj jön, stb. és pörögtem. :)
kb. éjfélkor aludtam el. de a zöldtől legalább jókat alszom. :)
rájöttem, hogy tök jó a lakásban lenni úgy, hogy ki van takarítva. élvezem. sűrűbben kéne ilyesmit csinálni. :)
reggelre macifülesre sikerült elaludni a hajam... hát varázslat. de csak a jobb oldalon. úgy nézek ki, mint egy panda. vagy pandacsöki boborján. :)
új nap, új hét, új hónap, új évszak... basszus... még dolgozni is van kedvem... hihetetlen. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése