vasárnap, szeptember 21, 2008

átgondoltam

néhány dolgot ma délután.
egyik ez a TZ ügy. holnap van a napja ugyebár a NAAAGY találkozásnak. rájöttem, hogy bármi is történik az ágyban, ez az egész soha nem lesz/nem lehet olyan, mint.
mint amire vágyom, mint amit szeretnék.
pont az a várakozás, pont az izgalom, pont a hódítás, pont az udvarlás, pont az elvarázsolás fog hiányozni ebből a történetből, amit én elvárok és szeretnék... ráadásul semmi garancia nincs arra, hogy ha megtörténik az esmény, akkor azt fogja gondolni: "igen, ez a nő kell nekem..." és az sem biztos, hogy nekem majd ő fog kelleni.
mivel annyira speciális a szitu, mivel annyira hosszúra nyúlik az egész, nem lesz ebből soha olyan szenvedély és lángolás és együttjárás, mint amit keresek. tehát igazából ez a holnap este tétnélküli. én megteszek minden tőlem telhetőt, de szerintem ez lesz az első és utolsó alkalom. valószínűleg ennyire hivatott ez az egész. és talán jobb is így. egy legenda, egy nagy titok megoldódik, kinyílik és ezzel vége is lesz. amíg csak kerülgettük egymást, amíg csak vágyakoztunk beteljesületlenül, volt valami varázsa. de ha majd ez tárgyiasul, akkor szertefoszlik minden rózsaszín köd és marad a rögvalóság.
egyszerűen nem hiszem el, hogy ha kellemes élményekkel gazdagodik, akkor előbújuk belőle a romantikus, a szenvedélyes, a hódítani akaró, a megszerezni akaró... egyszerűen nem remélem, hogy így történne... és akkor meg minek??? lehet, hogy még koccolnánk párszor, kifejezetten az ágyra koncentrálva, aztán egyszercsak ugyanúgy eltűnne, mint a többi... sőt mi több, már nem is vagyok benne biztos, hogy akarom őt. már most nem vagyok benne biztos, hogy összeillünk, hogy pont ő kell nekem. sárkány-oroszlán. tudom. talán pont ez a baj. too much... :S
a másik, hogy Kéményseprő olvasta a levelem, de nem válaszolt. pedig csak barátilag invitáltam, hogy találkozzunk, nem is feltétlenül szex miatt.... csak egyszerűen mert jó vele lenni... mert már többször is jó volt vele lenni... de nyilván úgy értette, hogy akkor engem feltétlenül meg kell dugni, ha már feljön. hát nem. de nem fogom tisztázni a dolgot. maradjon csak ebben a hitben... és vigye a víz...
a harmadik pedig Kos. érdekes smsezésünk és telefonbeszélgetésünk volt ma. unatkozásra hivatkozva akart látni, amin én felkaptam a cukrot és elküldtem. aztán szabadkozott, de hogy ha nem akarom, nem keres... és nem tudtam azt mondani, hogy ne... barátságról beszélt, miközben elszámolt minden idejéről, erre mondtam, nekem nem tartozik elszámolással, hiszen nem élünk együtt, nem járunk együtt. mire ő: "szeretnéd, ha így lenne?" ezt a kérdést elengedtem a fülem mellett... mert egyre inkább én sem tudom, hogy mit akarok... jó is vele, meg nem is. hiányzik is, meg nem is... igazából ő csak barátságnak tekinti... de nekem meg nem biztos, hogy kell még egy barát... vagy, nem biztos, hogy ő barátként kell... omfg.
"doktor úr! olyan bizonytalan vagyok... vagy nem???" ehhhe... remek... :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése