péntek, szeptember 19, 2008

nincs sok minden

amiről beszámolhatnék...
szerdán meccset néztem, jól betépve. sajnos csak gól nélküli döntetlen lett a vége.
tegnap Banyus jött hozzám, nálam aludt. mert ma úgyis közös programunk van, megyünk fodrászhoz! :)
ettünk, vihogtunk, rengeteget, aztán kb. ennyi. :)
a Kos fiú hívott, kb. 20 percet beszéltünk. aranyos, de nem értem mit akar. aztán még este is rámcsörgött, hogy lemondták a melóját, nagyon ráér, ha nem zavar, akkor feljönne. hát de. zavar. csajos este van, úgyhogy értse meg, de nem. pedig már szinte ott volt nálam, már leszállt a villamosról, hogy akkor jön. még jó hogy, nem toppant be csak úgy. kicsit erőszakosnak érzem, vagy nem tudom...
ráadásul ugyebár még együttél a volt barátnőjével, akit elvileg szeret is... szóval tényleg nem értem, hogy mit akar. megint azt érzem, hogy a "ha nincs ló, jó a szamár is" szerepet kaptam meg tőle is, mert hogy tegnap nem volt más programja és akkor feljönne hozzám, találkozna velem. na, ezt aztán nem játszom el senkivel. soha többé. meg hát értsen már a szóból!!! ha egyszer más programom van, akkor más programom van. és ennyi. sajnálom.
persze, ha őszinte akarok lenni (és ezt meg is mondtam neki), nyilván szívesen találkoztam volna vele. de ez csak úgy fordult meg a fejemben, hogy persze, találkoznék vele... de mivel Banyussal töltöttem az estét, meg egyáltalán... mindegy. nem és nem. értse meg.
ma hitelügyintézés, aztán ajándékvásárlás esetleg Vikinek és fodrász... :) este meg bulizás??? hát... nem tudom... összeesek, annyira fáradt vagyok.
ráadásul az éjjel tök szarul aludtam, mert este, lefekvés előtt bevettem görcsoldót (nem volt elég a mariska, hogy tompítsa a görcsölésemet), ami valahogy nem ment le rendesen, cserébe hajnalban elkezdte marni és kaparni a torkom, vagyis köhécseltem, meg fuldokoltam, meg ilyenek. úgyhogy 3-tól már alig aludtam. küldtem be sms-t, hogy később jövök, aztán felhívtak, mert a helyettesem se ért be időben, erre egyből kipattant a szemem és 10-re beértem kb. szóval remek reggelem volt... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése