szerda, szeptember 17, 2008

semmi nem

történik. pénz után loholok, ügyeket intézek. zérót alszom, fáradt vagyok.
volt egy találkozóm tegnap. amit randinak igazából nem mondanék, mert nem az volt. vasárnap találkoztunk először, de érdekes körülmények között. mindegy. lefeküdtem vele. mindkét alkalommal. és ez nem az elhatározás megszegése. ez egészen más. de ezt most itt nem tudom, nem fogom kifejteni.
az első tali után azt gondoltam, hogy szerelmes vagyok belé... oda voltam, meg vissza. aztán tegnap annyi időt töltöttünk együtt, annyit beszélt, hogy rájöttem, mégsem vagyok belé szerelmes. nem hozzám való. nem kell nekem. szerintem egyébként én sem kellenék neki, amúgy sem, de így meg aztán pláne mindegy is. szóval ennyiből szerencsés volt a tegnapi tali, hogy gyorsan ki is verhetem a fejemből és nem marcangolom magam tovább.
persze ma reggel már sms-sel kezdte a napot. alapvetően aranyos, kedves, csak kicsit fárasztó, sablonos, gyerekes, túl kispolgári nekem, vagy nem tudom. annak ellenére, hogy Kos, abszolút nem olyan a vérmérséklete, mint ami nekem tetszik. mondjuk klassz, hogy romantikus, szentimentális alkat. figyelmes. intelligens. de ez még sokra nem elég.
na, azért kíváncsi vagyok, hogy ő keres-e még. hálótársa nem leszek, az biztos, mert nem. többet meg nem akarok tőle. és mondom, szerintem ez kölcsönös. úgyhogy ennek itt a vége.
az új cipőm meg fasza, csak kiderült, hogy elég kicsi... mármint hogy a lábujjaimat durván nyomja. szóval lehet, hogy ki kell basznom a kukába... remek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése