szerda, szeptember 24, 2008

máris dobva

lettem... Rendezvényszervező által. hát ez aztán rövid románc volt... :) tegnap este még nyaggatott, hogy miért nem vagyok vele. meg hogy akkor legalább írjam le sms-ben, hogy mit csinálnék vele és akkor ő majd arra kicsapja.
én meg visszaírtam, hogy "az önmegtartóztatás erősíti a lelket..." és hogy majd holnap. azaz ma. erre már semmi válasz nem jött. most persze online azon az oldalon, ahol találkoztunk, de persze nem ír. nyilván én se írok. no, hát sebaj. egyébként pont azt akartam kérni ma tőle, hogy várjunk addig a szexeléssel, amíg nincs meg a műtét és abból nem épülök fel (ez legalább másfél hónap). egyrészt tesztelve, hogy mellettem marad-e addig szex nélkül, másrészt meg mit tudom én... de hát ez nemhogy másfél hónapot nem bír ki, de még egy napot se sikerült neki. tegnap nem kaphatott meg, ma már nem is kellek. remek. legalább tiszta a kép.
és bár tegnap a Jazzbőgős randiját eltoltam emiatt a R.szervező miatt, ma a Röplabdás sráccal nem fogok kicseszni és találkozom vele.
az a baj, persze, hogy nagyon bejön a srác (R.szervező) stílusa, a pörgése, a dumája, minden. de ha csak dugni akar, meg ha nem is csak azt, de ilyen türelmetlen és értetlen és erőszakos, akkor köszönöm szépen, nem kérem. vagy visszavesz a tempóból, vagy bármennyire is sajnálom az egyéniségét, el kell felejtenem. és neki is engem. ha még meg nem történt időközben. mármint a részéről.
annyira jellemző persze ez a dugjunk rögtön típusú pasi... áhhh... komolyan... szánalmas... na, mindegy. én nem fogok könyizni. van nekem programom, van más randiarc és ennyi.
tegnap egyébként 9-re volt megbeszélve a Gödörbe Jazzbőgőssel. 3/4 10-kor hívott, hogy hol vagyok. azt mondtam, elfelejtettem a randit és már éppen lefeküdni készülök. igazából a randit nem felejtettem el, csak azt, hogy küldjek neki egy sms-t, hogy lemondjam. elég szarul éreztem magam emiatt... :(
ma meg ez a vízöntő Röplabdás. valami helyre visz, ahol szép a panoráma. hát majd kíváncsi leszek. romantikus dzsodarandevú lesz. vagymi. :)
most meg még TZ próbálkozik. háddejó. még mindig otthon fetreng betegen. tolja a leveleket nekem. hétvégét akar, vagy pénteket... ehh...

ma reggel feljött az ex-férjem. egészen normálisan tudtunk viselkedni. meglepően normálisan. én nem szóltam be, aranyos pálcilány voltam, ő is jófej volt. remek. szinte már hiányzik. áháháháhhhhhhháááááá!!! az azért túlzás. :D de tényleg. jó volt látni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése