hétfő, szeptember 08, 2008

érdekes este

sikeredett tegnap. Banya fél 5 körül érkezett. én elég punnyadt voltam. álmos, fáradt, döglődtem a melegben, meg kicsit szomi is Hétfői miatt, hogy nem jelentkezett... azóta sem egyébként... :(
no, aztán leszaladtunk cigiért, rendeltünk kaját, leültünk megnézni az Egy szoknya, egy szoknya c. filmet, majd a dvd-k között találtam egy mp3-as cd-t, amin régi slágerek voltak. asszem még Gyusziék hozták valamelyik bulira. kicsi pipp, majd táncolás. Banya is jól felpörgött. :) találtam a cd-n valami jó kis trance zenét... na, akkor már fél lábbal Ozorán voltam.
majd jött a "Befordulós" cd-m, amit egyedül végig szoktam tombolni. most is nagyon jól szórakoztam, főleg, hogy Banya közben fotózott. iszonyat kíváncsi vagyok, milyen képeket csinált rólam... :)
de hogy ne legyen "unalmas" az este, Orosz zaklatását is túl kellett élni. ugyanis levágta iwiw üzenőfalról, hogy a szombati történés csak kamu volt... na, és akkor elkezdte tolni az sms-eket, aztán mikor már nem válaszoltam a 10-re sem, akkor hívogatni kezdett. ekkor nálunk már nagyban ment a buli, Banya néha felvette a telefont, odarakta a hangfalhoz, én kurjongattam, énekeltem, teljesen szétszálltam. kurvajókat röhögtünk. :) nagyon jól éreztem magam!!! (most az a terv egyébként, hogy egy ilyen őrült estét felveszünk videókamerával...)
Orosz egyébként reggelre megszüntette az ismeretséget iwiwen. nagy ügy... szánalmasan vagdalkozott egyébként... amúgy meg kurvára nem érdekel a lelkivilága... tulajdonképpen az én lelkivilágom se érdekelt soha, egyetlen pasit sem, aki hitegetett, majd egy éjszaka, vagy egy beszélgetés után lelépett. sőt, olyan is volt, hogy azt hittem, minden passzol, mondta is, hogy menjünk el sétálni, aztán meg hirtelen haza kellett mennie... valami kitalált indokkal. hát ez nem ugyanaz a szitu?? és egyiknek se fordult meg a fejében, hogy én mit gondolok, hogy én miben reménykedek, hogy én mennyire vádlom önmagam (hogy kevés voltam, csúnya voltam, buta voltam stb.) a történtek miatt... szóval engem aztán miért érdekeljen bármelyik pasi lelkivilága innentől kezdve???
egyáltalán nem fog érdekelni. mondjuk, jó ideje immunis vagyok már erre a témára. nem hatnak meg ezek a dolgok. ha belegázolok valakibe, akkor belegázolok. leszarom. mégegyszer megjegyzem, velem sem foglalkozott soha senki. és talán nem is fog... akkor meg???
fura volt olyan sms-eket olvasni, amiket régen én küldözgettem, amilyen szellemben régen én fogalmaztam egy olyan randi után, ami nekem kellemes volt, ellenben nem volt folytatás.
áhhh... fura ez a srác... hogy még elkezdett hívogatni. néha hallottam, hogy mit beszél a telefonba, hogy "beszélhetnénk?" meg "megmagyaráznád?" vagy valami ilyesmi. NEM ÉRDEKEL!!! az se érdekel, ha úgy könyvel el, hogy egy gerinctelen, hazudós, hülye picsa vagyok. egyszerűen lepereg rólam.
nagyon keveset sikerült aludnom. egyrészt a vihar miatt, másrészt meg melegem volt, meg mit tudom én... hullán keltem reggel. aztán persze szarrá áztam, az egész város beállt. a Hősök terénél nem működött a jelzőlámpa (minek???), rendőr természetesen nem ért rá forgalmat irányítani, így hatalmas szopódás lett az egészből. 5 perces út, 30 perc alatt... nice... az egyik opim 1 óra múlva ért be, még akkor sem működött a lámpa és rendőr persze továbbra is sehol...
komolyan, a faszomat beleverem már ebbe a retkes, mocskos, telibebaszott gennyszky budapestjébe. de tényleg. hát hogy a picsába fordulhat elő ilyen??? meg az, hogy leesik 5 csepp eső, és az emberek képtelenek normálisan vezetni, hogy ne törjék rommá magukat... mi a fasznak ezeknek autó?????
a tesóm is kiborított kicsit ma reggel. kérdezte, hogy mennyivel lóg. erre elmondom. erre elkezd alkudozni. de hozzáteszi, hogy amúgy ikeában baszták a rezet tegnap és vettek még egy 128. fotelt. kurvajó. én meg konkrétan éhezem, de tulajdonképpen ez nem érdekes. menjen már a picsába. befejeztem a közösködést, befejeztem a faszságokat. jön a karácsony. majd én intézek ajándékot a szülőknek, amit én akarok, amire nekem telik, ő meg dettó. és felejtse már ezt el. az, hogy 30 ezres telefonszámlát én fizetek ki, én előlegzem meg, hónapokig várok, hogy odaadja... basszájba. kopjon már le rólam, de tényleg.
pénzügyekben egyszerűen hihetetlen a nő. meg az elintézési módokban. és akkor ugye nincs örihari. nincs bzmg. nincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése