kedd, szeptember 23, 2008

villámcsapás-féle

randevúm volt ma. tegnap 80 sms egymásnak. ma egész nap levelezés. aztán majdnem off lett a randi. de aztán mégsem. viszont mindketten úgy, ahogy voltunk. nekem se hajmosás, se átöltözés. srác istentelenül szimpatikus. nem Brad Pitt, de majdnem. :) hatalmas duma, és felfalt a szemével, és kölcsönösen. és kész. levett a lábamról. holnap újra találkozunk. bár már ma ágyba akart vinni. de azért ma nem. viszont holnap??? hát holnap nem fogok tudni ellenállni, ezt már most érzem... sőt. tudom. sőt. nem akarok ellenállni. picsába. ez egy őrült. valami villámcsapás volt tényleg az egész. szinte már most kidumált a bugyimból, valami hihetetlen. nagyon bejön. :) egyébként skorpió... szóval a szenvedélyes szex az garantált. ;) és ő is szív. remek. :) csodás estém/éjszakám lesz holnap. ;)
amúgy kb. 1 órát ültünk a Stexben, megittam 4 dl rosét, úgy bebasztam, mint állat. grat. :) aztán még felmentem a Tesómhoz, szerinte bűzlöttem a piától. :) meg beszéltem össze-vissza... :) isteni. :) de legalább adott megint padlizsánkrémet, amit csinált, most azt nyammogom.
huhhh... ez most megint olyan találkozás volt... olyan huhhhh... de tényleg... rég volt már ilyen lehengerlő randim. :) talán TG utoljára... najó, nem. TZ-vel is az volt valamikor év elején. de azóta??? semmi olyan, olyan, aki jelentős lett volna. ja, nem. Deszkás. mondjuk ott az első randi nem hatott meg, a második már inkább. :) de ez most így elsőre. áhhh... kész vagyok. kell nekem. akarom. ő igazából feleségül akart venni már ma...  szóval valami hasonlót érezhet. :)
tudom-tudom. nem erről volt szó. hogy azonnal ágybabújok. tudom. még az is lehet, holnapra meggondolom magam. de jelenleg úgy áll a dolog, hogy kívánom őt. van barkója is. és kurvajó a stílusa. és. és. jaj. apa. kezdődik. :)
neeeeeeeem, nem vagyok szerelmes. de levett a lábamról. és jófej. és jó a dumája. és nem tudom. jó volt vele lenni. és kíváncsian várom a holnap estét. ennyi. ha gáz lesz, leves ez is. :) ja, amúgy Rendezvényszervező. így lesz hívva innentől. :)
Kossal elvileg péntek este dumaszínházba megyek. elhívott. juppiii!!! csak barátilag persze. főleg, ha R.szervező nice. akkor tényleg csak barátilag. de amúgy is. igaz, a Tesóm nyavalyog, hogy péntek este menjek én is haza vele anyuékhoz. de nincs kedvem. majd szombaton. vagy nem tudom. Kossal is akarok lenni.
amúgy meg annyi randim lenne a héten... ihaj!!! holnap valami kilátóban egy vízöntővel (jujjj!!!), pénteken este 10-től egy 34 éves pasival... de mindent le fogok mondani. ha R.szervező olyan lesz... vagy nem tudom... na, majd meglátjuk. :)
most eszek még, aztán takarodok aludni. vagymi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése