vasárnap, szeptember 28, 2008

számvetés

a 39. hetemről: a 7 napból 2 volt tiszta. hétfő és csütörtök. ha jól emlékszem. :)
kedden R.szervezővel berúgás, szerdán ugyancsak vele betépés, pénteken Kossal berúgás, tegnap és ma egyedül betépés. remek. :) asszem tudok élni...
Kos egyébként hihetetlen... mindig akkor jelentkezik, amikor éppen rá gondolok... egyszerűen döbbenet. most is eszembejutott, erre jön tőle sms. és valahogy annyira tudtam, hogy ő ír... :)
ma filmes nap van. ami már megvolt: Kölcsönkért kastély, Tizedes és a többiek, Gyalog galopp (félig, bealudtam rajta... valahogy nem tudott ébren tartani). ami most jön: A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, majd a Blöff fog következni... ezekhez muszáj tépni. :)
szóval Guy Ritchie estét tartok. mindjárt hozzá is kezdek.
érdekes hetem lesz egyébként... áhhh... munkahelyen hóvégi zúzás, műtét körüli ügyintézésben célegyenes... csupa izgipókság. mondjuk a munkához zéró kedvem van, de hát mit tudok csinálni??? menni kell... :S
remélem, hogy csütörtökön koccolni tudok TG-vel, mert már lassan fizikai fájdalmat okoz a hiánya.... jujjj... úgyhogy TG lécci írjál be a naptáradba csütörtökre, aztán odaverünk az életnek egy keményet. HM??? ;)
pénteken letakarodok anyuékhoz, majd ott kipihenek mindent... vagymi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése