kedd, szeptember 09, 2008

jelentkezett

Hétfői... jupppiiiiiiiiiiiiii!!! :D írt sms-t, hogy elhagyta pénteken, bulizás közben a telefonját (szinte vadiúj volt...) és tegnap vett újat. akkor kapta meg a szombati sms-em. egyébként szombaton meccsen volt (gondoltam, hogy ott van, én a tv-ben néztem) és hogy neki is eszébe jutott, hogy összefuthatnánk valahol... hmhm. ez azért jólesett... vagy hát nem tudom. némi örömre, bizakodásra ad okot. szerintem.
munka után Banyával beültünk a Stexbe egy kávéra. beszélgettünk, röhögcséltünk egy kicsit. aztán otthon folytattuk a hülyeséget. :)
a Stexből elhoztam egy flyerzt, azzal a felkiáltással, hogy "ah, úgyse megyek sehova bulizni!!!..." erre otthon kinyitom, átlapozom, Banya eltűnt a fürdőszobában, amikor is sikoltozni kezdek... el nem tudta képzelni, hogy mi a bajom...
háháháááááááááá!!!!!!!!! 2008. 10. 22. John Digweed a Stúdióban!!!! (baszkiiiiiiii... most nézem, hogy a Szigeten Carl Cox helyett is ő lépett fel... de én még akkor nem tudtam, hogy pár hét múlva ő lesz a mindenem... :S) WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Trend c. film sztár dj-je... meg úgy egyáltalán... az ő zenéjét hallgatom mostanában folyamatosan. arra ébredek... és már éppen meg akartam nézni, hogy mikor, hol, merre, egyáltalán járkál-e a kontinensen... és tessék... 1 hónap múlva a városban lesz... NEM HISZEM EL!!!!! ez valami őrület... egyből ki is téptem az oldalt az újságból és kiraktam a hűtőre, fő helyre, a Niagarás képeslap tetejére. hihi. :)
most már csak egy probléma van, én úgy terveztem, hogy pont októbernek ezen napjain fogok otthon döglődni, mert szanaszéjjel leszek vagdalva ugyebár. szóval valahogy az időzítést meg kell oldani, hogy vagy a buli előtt jóval legyen a műtét, mondjuk október elején, vagy utána. persze, jó lenne már has nélkül menni a partyra, de ha el kell tolni a műtétet, akkor inkább azt is bevállalom.
egyébként minden ma derül ki, nagyjából. ma megyek az első konzultációra a sebészhez. lehet, hogy csak novemberre lesz időpont, akkor meg nincs para. :)
baszkiiiiiiiiiiiii!!!!!! nekem a Trend zenéjét muszáj élőben hallanom... nem halhatok meg addig, amíg nem hallom ezt élőben... áhhh... kész... akarom. végig akarom tombolni... pedig pont ez az a szórakozóhely, ahova be nem tenném a lábam amúgy. de most kivételt teszek. hogy kivel megyek? na, az lesz még érdekes sztori. nem igazán rendelkezem Stúdióba/Dokkba járó ismikkel. vagy mégis. majd azért gondolkodom még ezen. ;) valakit csak elrángatok magammal... :)
jajnekem... Hétfői. Hétfői. Hétfői. Hétfői. egyébre sem gondolok. najó, mondjuk annyira nem sokat, de azért igen. vagymi. most más igazából nem is érdekel.
tegnap egy régi IRC-s ismerőssel vettem fel a kapcsolatot iwiwen, tök fura volt... egy 8 évvel ezelőtti kép él bennem róla... ehhez képest nagyon-nagyon-nagyon más lett. az egy dolog, hogy öregedett, de nem tudom... még az öltözködési stílusa is más... tök fura... azért persze jó volt rátalálni. :)
jaaaaaaaaaaj, ma dokker... IZGIPÓKSÁG!!!!!!!!!!!!! :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése