szerda, szeptember 03, 2008

Devil

van a felsőmre írva. tegnap vettem. ma már hordanom is kell, annyira bejött. (nem túl jó nadrágot választottam hozzá, de legközelebb körültekintőbb leszek) fekete és barnával van ráírva, de van némi szögecs is, na, mindegy, szerintem fasza. olyan ördögi, mint én. ma a sminkem is az lett. :)
alig aludtam. reggel 5 óta köhögök 5 percenként. isteni. alig bírtam 7-kor kikecmeregni az ágyból. hálistennek az MR2-n benyomták a hírek után a Blind c. számot, attól felpörögtem kicsikét. munkába jövet meg a Trend zenéjét hallgattam, John Digweedtől, hát... attól is pörrentem rendesen. Hősök terén elég komoly táncot nyomtam. :)
Banyával nagyon fasza volt a tegnap este is, tökre örültem, hogy ott van velem, nálam. nagyon jól éreztem magam. annyira őszintén tudunk beszélgetni, mint még soha senkivel. tegnap is olyan dolgokat mondtam el neki, amit még soha senkinek. még talán magamban sem fogalmaztam meg igazán, amit aztán tegnap mégis kiböktem. a film hatására.
a reggelem egyébként újfent burnnel indult. most meg kefírt iszok. ha ettől nem fosom össze magam, akkor semmitől. :)
annyira jó, hogy vannak újra halak az akváriumban. olyan hervasztó volt, hogy Rambó egyedül szerencsétlenkedett benne, a tereptárgyakat belepte a feketeség, semmi növény, csak a csupaszság... áhhh... most meg olyan szép a két haluci. :) meg szépek a növények is, és Rambó is láthatóan jól érzi magát. :) először ő költözhetett be, hiszen eredetileg az ő lakása, utána fogadta a vendégeket, illetve az új lakókat, Brúnót és Hugót. :) akarok még Rambónak egy párt, még egy csigát, aztán ezzel kész is... :)
igyekszem most nem elpusztítani őket. mármint egyikőjüket sem. azt akarom, hogy sokáig ilyen szép legyen. próbálok vigyázni rájuk és gondoskodni róluk. :) annyira jó nézni, ahogy úszkálnak, köröznek, falatoznak, ahogy élnek... egyszerűen jó és megnyugtató. Banya először ki volt akadva ezen az akvárium témán, aztán belátta, hogy tényleg szép és jó, hogy ott van.
no, most kéne végre dolgozni is, bár semmi kedvem. otthon döglenék, ha lehetne. de nem lehet. :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése