péntek, szeptember 26, 2008

kellemesen telt

az estém, mert TG-vel csettegtem. :) néha vinnyogtam a röhögéstől... kész... megőrültünk. :) komolyan mondom, vágom a centit, hogy jövő hét legyen, hogy végre ember legyen, miután hazaér, és találkozzunk... az árvák könnyét is megisszuk, meg a Fradi pálya gyepét is elszíjjuk szerintem... csak jöjjön fel... :)
közben átszaladtam a Tesómhoz pénzért, hogy ma reggel ki tudjam fizetni az értékbecslőt. ők meg rám tukmáltak egy fonott fotelt. na jó, nagyon nem kellett győzködni, viszont onnan haza kellett cipelni. nice. :) cserébe tetszik. a macska már el is kezdte bontani. majd kap a mocskos pofájára!!! :)
R.szervező nem jelentkezett. én se nála. reggel úgy váltunk el, hogy majd napközben beszélünk az oldalon. egész nap online volt. én is. de nem írt. én se neki. nincs miről beszélgetnünk.
a Kos viszont hívott tegnap este. már tökre vártam egész nap, hogy keressen. úgy megörültem neki.... ő meg jól meglepődött, hogy mitől vagyok ilyen aranyos, meg kedves, meg vidám... nem akarta elhinni, hogy a telefonhívásától... pedig de. :) este 7-re jön értem, megyünk a Godotba. jól beborozunk, aztán megnézzük Bödőcs Tibit, Hadházy Lászlót és Szupkay Viktort. az első kettőt várom is nagyon, a harmadik annyira nem nagy flash, de elmegy. :)
anyuékhoz nem megyek hétvégén, majd a jövő héten. így döntöttem. aztán egy darabig úgyse megint nem. vagymi. ha majd lábadozok a műtétből... :D
de akkor mit csinálok a két napban??? hááááááttt... lehet, hogy feljön TZ, amiben én már nem hiszek, egyáltalán nem is élem bele magam, de állítása szerint azon van, hogy megszervezze... majd kiderül. ha nem jön, akkor pihizek. mert az is rámfér. kicsit takkerkodni is kellene, de semmi egyebet nem tervezek. persze, igazából ennyi erővel akár haza is mehetnék szombaton, de másfél napra meg semmi értelme...
na, majdcsak lesz valami... :) semmi aggódás. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése