csütörtök, szeptember 11, 2008

buliztunk

tegnap Banyával. PASO. ZP. nem volt rossz... :)
mire odaértünk, az otthoni pippantás megtette a hatását. aztán viszont valami hülyeséget váltott ki belőlem. minden ember idegesített. mindenki aki hozzámért, stb. a PASO is elég altatós zenét játszott, csupa instrumentális, alig volt pörgős (a végén 3 szám, aztán kész), szóval szinte bealudtam rajta. Krsa mondjuk mindig nagyon-nagyon jó... ezért nyilván megérte. :)
úgy éreztem, hogy némi sikert elkönyvelhettem magammal kapcsolatban. az első az volt, hogy még a koncerten, mellettem egy vékony srác ölelgette a nálam sokkal teltebb barátnőjét. aztán mikor a csaj elment piáért, odahajolt hozzám és megkérdezte: "te fősulis vagy???" mondom: "igen!!" :) nanáhogy ezt mondtam! :) aztán még többször is nézett, a lány visszajött, még akkor is. erre a csaj teljesen rátapadt, rám meg gyilkos pillantásokat vetett. nem akartam mondani neki, hogy "anyukám, tartsd csak meg nyugodtan ezt a pasit, nem az esetem..."
aztán tánciztunk, ott is voltak szemezések, kedves arcok, pillantások, összenézések. jó volt, nah, élveztem. fél 12-re értünk haza. éjfélkor ledöglöttem, olyan fáradt voltam.
ma hitelügyben rohangálok, aztán Anyuékkal találkozom a Tesómnál, majd este megint ZP, Belga. egyelőre egyedül. de az sem baj. jó lesz úgy is. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése