hétfő, szeptember 22, 2008

elmarad

a NAAAGY találkozás. hálistennek. reggel úgy ébredtem, hogy semmi, de semmi kedvem hozzá és nem akarom már az egészet, mert minek? a tegnapi gondolatmenetem eredménye ez többek között. az egészben viszont az a geciség, hogy két sms-t küldtem érdeklődve, hogy akkor mizu, mire TZ válaszolt, hogy "lázasan fekszik otthon, csak teázni kelt fel"
a büdös picsába már, hogy minden sárkány-oroszlán pasi ilyen fasszopó, hazug pöcs! egyik se egyenes ember!!! az élen persze 76-ossal. mert azzal semmi gond, hogy nem jön, még örülök is neki, de nem tudta volna ezt délelőtt magától közölni???
és ha én nem kérdezek rá?? akkor itt ülök fél7-kor glédában, és várom???? vagy mégis mijafasz???? nem hiszem el, hogy ma reggel, mikor felébredt, még nem tudta, hogy olyan geciszarul van, hogy ki nem tud mozdulni az ágyból. akkor miért nem lehet időben szólni, kérdés nélkül???? hogy a faszba és mit képzelnek ezek magukról????
úgy felhúztam magam, hogy erre nem is válaszoltam. kapja be a rücsköst. és hogy hányszor, de hányszor megcsinálta már ezt velem... és abban sem vagyok biztos, hogy beteg... lehet, hogy kamuzik... mondjuk értelme nem sok van, de akkor is. mindegy. ha térdencsúszik előttem én akkor is befejeztem vele. áhhh... szóra se érdemes, egyik se. még jó, hogy nem éltem bele magam semmibe, sőt, hátam közepére nem hiányzik az egész.

ma autómentes nap. remek. alapvetően jó az ötlet, csak annak szopó, aki az Andrássy úton dolgozik, mint pl. én. reggel 105-ös busz ablakban ugyebár, mehettem földalattival. még a szombati szakaszjegyemmel trükköztem, így ingyen utaztam. visszafelé a Bajza utcánál szálltam fel, ott meg nincs bakter. jupppi.
hazafelé, ahogy sétáltam egy megállónyit, néztem az embereket, ahogy az Andrássy út kellős közepén sétálnak. hát nem tudom. nekem jó volt a járda. nekem valahogy semmiféle orgazmust nem okozott az, hogy a felezővonalon sétálhatok büntetlenül, életveszély nélkül. ahogy elnéztem, többeknek ez erős izgalmi állapotot okozott... persze, lehet, hogy bennem van a hiba.
megjegyzem, ha a BKV úgy működne, ahogy nem működik, és a bérlet is megfizethető lenne, nyilván többen használnák. és engem is zavar minden reggel a dugó a Hősök terénél. hogy az M3-asig áll a sor vége a Kós Károly sétánynál, mert egyszerűen nem működnek a lámpák, és rendőr vagy irányít, de szarul, vagy baszik az egészre és nincs ott yard. nice.
szóval támogatom én is a tömegközlekedést, meg a bringát is, ha ez utóbbi mondjuk biztonságos lenne. én is járnék bringával simán. de hol??? Körúton? kocsik közt? azabaj. villamos sínen? azabaj. járdán, gyalogosok közt? akkor meg azabaj. hát kisfaszom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése