szerda, szeptember 10, 2008

annyit unatkozom

a melóban, hogy azt el nem tudom mondani. tegnap már a macskám tolta a hülyeséget iwiwen... na, szóval ennyire unatkoztam csak.
a mai nap se különb... Hétfői fotóját nézegetem... álmodozok, nyavalygok... áhhh... szar ez így.
most egyébként a műtéthez szükséges pénz megszerzése jelenti a legnagyobb elfoglaltságot. hazafelé benézek a számlavezető bankomba, hátha ők is tudnak valamit ajánlani, olcsóé. nem akarok valami szopatós személyi kölcsönbe belefutni. csak legvégső esetben. na, meg még az apámnak is elővezetem a témát, hátha megvág egy kis pízzel. nyilván az egészet nem fogja finanszírozni, de ha már egy kicsit is beleszáll, az is könnyebbség. szóval izgipókság...
este megyünk Banyával PASO koncertre a ZP-be. olyan kár, hogy a héten már bezár a ZP. na, nem mintha a nyáron sokat lettem volna ott. egy csomószor terveztem, aztán vagy közbejött valami, vagy nem jött velem senki, vagy mittudomén. a party éve. azzz... :S
holnap Belga, arra is menni akarok. de oda Banya már nem akar jönni. szombaton meg Kaukázus... azt is meg kéne kagylózni. de megint kivel??? :( holnapra megpróbálom 76-os barátnőjét beszervezni. hátha... :)
ezen kívül semmi, de semmi nem történik. tegnap este 10-kor elájultam, egyenesen az ágyba. úgy aludtam, mint a bunda... de ezen nyilván nincs mit csodálkozni... :)

1 megjegyzés: