péntek, július 31, 2009

csak távirati stílusban

mert dolgozom, meg kedvem sincs írni.
nyaralás megvolt. jó volt. a családdal a szokásos hisztim azért ment, meg a türelmetlenkedésem, nem is tudom, hogy viseltek el.
én magamat se mindig.
kedd este 1 órát beszéltem telefonon Pilatesszel, akiről kiderült azért, hogy Táncos. vagyis nemcsak edző. na, mindegy. szóval Táncos. legyen ez. aki ezt még tudja követni, annak grat. :)
mindenki persze a nyaralásom alatt akart engem: a Dobos, a Bak, a Hétfői, a Táncos, a Bankár, a Kos, TZ a sárkány-oroszlán... szóval rémes. alig győztem őket lepattintani. najó, a Táncost nem akartam. bár egy darabig úgy látszódott, hogy kuka az egész, aztán mégis beindult valami. szerda éjjel már 2 órát beszélgettünk telefonon, becsúszott egy telefonszex is, ami óta már nagyon nehezen bír magával, hogy találkozzunk. hogy ne mondjam, én is rákészültem arra, hogy akkor tegnap este, de olyan későn szólt, és nekem meg olyan hulladék napom volt, meg a meleg, meg minden szar, hogy végül lemondtam, este 11-kor már nem indultam el sehova. így is begyógyult szemekkel jöttem dolgozni. de legalább jó színem van. :)
a Bőgős meghízott és szerzett egy jó kis nőt, ahogy Guszti barátját aranyosan tájékoztatta erről. (aki úgy néz ki, hogy Mikiékhez fog költözni, vagyis tőlem 100 m-re, és mivel a Bőgős tele van lével, és nem bír magával, meg a pénzzel sem, tuti, hogy nagy bulik lesznek náluk otthon, és hogy sokat fog ott lógni. és még az is előfordulhat, hogy majd megint becsönget, hogy menjek át bulizni Mikiékhez, de azt aztán sürgősen el kell felejtenie. nemcsak a Bőgőssel nem akarok találkozni, de Mikivel sem óhajtok. a májusi próbálkozásom után inkább nem kéne összefutni. na, nem mintha szégyellném, meg úgysem tudja, hogy mit hagyott ki, én viszont tudom, kihagytam egy újabb balfaszt, szóval az ügyön csak én nyertem, de nem vagyok rájuk kíváncsi. egyáltalán nem. najó, Guszti nagy farkára igen, de az más kérdés... az egy legenda... és állítólag úgy néz ki, mint Wayne Rooney... őt azért csak meg kéne ismerni... :D)
úgyhogy nekem már nem is kell. pedig kurvasokat gondoltam rá. effektíve folyamatosan. de nekem kövéren nem kell (láttam róla anno olyan képet, amin hízott feje van, hát gusztustalan...). ha meg van nője, akkor meg amúgy is bukó. legyen boldog. 4-én persze már a haverokat itatja, de amúgy sem érdekel. nem foglalkozom már vele.
ha netán felhívna, vagy keresne, nem válaszolnék neki. már azt is megbántam, hogy az iwiwes levelére válaszoltam, meg hogy azóta küldtem neki smseket. mert hát még múlt pénteken is becsúszott egy. de csak szexuális töltete volt, semmi más. azt se kellett volna persze, nagyon jól tudom.
no, persze, tegnap mikor megláttam a tévében, hogy Mallorcán robbantottak, akkor persze elpattant az agyam, és majdnem felhívtam, hogy jól van-e, meg mifasz. de letettem róla. kicsit rágtam még a kefét, de ennyi. ez most butaságnak hangzik, de annyira tudtam, éreztem, hogy lesz Mallorcán valami extra esemény, míg kint lesz. biztos voltam benne. és az utolsó héten, mikor már Andris is kint van, meg ő is, szóval együtt a két bőgős, no akkor basz be a mennykő.
viszont én nem keresem, az biztos. tőlem aztán bármi lehet vele. nem érdekel. nem keresem, de a hívásaira sem akarok reagálni. elég volt.
hétvégén mit csinálok? leginkább semmit, de azt nagyon. a Kos nyaggat, hogy menjek vele a telekre takarítani. háffaszom. van nekem otthon is mit csinálni. hajjaj. szerda óta ki se pakoltam a táskáimból. :S
úgyhogy megpróbálok végre tényleg erőt venni magamon. tudom, ezt már ezerötszázszor írtam le. de akkoris meglesz. most hétvégén tutira. a fennmaradó időben meg csak elleszek valahogy. :)
ja, most nézem mennyit írtam. na, hát ez nem az a tipikus távirati stílus... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése