csütörtök, július 09, 2009

nagyon anyás lett

a macska mostanában. most egyedül volt szegénykém 3 napig, míg én vidéken voltam és mire hazajöttem, teljesen megmakkant. állandóan rajtam csüng, már korán reggel sír, mikor felkelek, hogy ne hagyjam egyedül. (biztos nem éhes, mert kaját kap) mászik rám, éjszaka se a lábamnál alszik, hanem a fejemnél, és állandóan a közelemben. teljesen függő lett. mármint tőlem függő. :)
tegnap a takarításnak mondjuk a felét megcsináltam, ma még vár rám a másik fele. TZ-vel még nem beszéltem ma, lehet, hogy mégse jön. őszintén? nem is bánnám. már nem hiszem, hogy nekünk csak úgy össze kéne feküdnünk. még ha utána belém is zúgna és esetleg együttjárnánk... illetve, akarok én vele járni egyáltalán? akarom, hogy valaki azért zúgjon belém, mert jó vagyok az ágyban??? najó, amúgy is bírja a fejem, de ha anyira bírná, meg ha annyira akarna velem lenni, akkor az elmúlt másfél évben már törtetett volna ezügyben. ehhez képest 1 éve nem találkoztunk. több, mint 1 éve!!! és eü. szex nélkül eddig is kibírtam, akkor most ez minek??? ugyan én nem fogom lemondani, mert juszt se mondom le, de ha ő megteszi, hát nem fogok bánkódni.
a Hajós mindenféle klassz programot talált ki szombatra, csak vagy nem érek rá, vagy nem kóser nekem. egyrészt mondta, hogy menjünk fel hajóval Visegrádra, ott nézzük meg a palotajátkokat. sajnos az algás biznisznek lesz képzése szombaton, 11-től 17-ig, és pont nem tudok elmenni. pedig szívesen mentem volna. szombat estére meg kapott 2 személyre meghívást egy hajóra, ahol svédasztalos vacsora van, és hogy menjünk el oda cserébe. ezt meg offoltam, mert első randin nem biztos, hogy túl szerencsés egy ilyen kötött (ráadásul evős) program, ahol nincs menekülési útvonal vész esetén és hát enni kell, de akkor hányni is... áhh... szóval ezt meg ezért. de nem bánta. legalább is azt mondta. viszont már kitalálta, hogy hova visz, pléddel leülős, tisztásos, akármilyen helyre. de nem mondta meg, meglepi. :) tehát szombat este 6 körül találkozunk. eddig úgy van. tegnap délután megadta a telefonszámát, én az enyémet azonnal direkt nem. estefelé küldtem rá egy sms-t, hogy wtf. :) nehogy azt higgye, hogy a számomat is könnyen megkaphatja. várnia kellett rá egy kicsit legalább.

csodálkozom, hogy a tegnapi szütyörgésre nem érkezett reakció. már el is múlt egyébként. csak egy hullámvölgy volt. néha előfordul ilyesmi. a legjobb családban is...

mikor már éppen elegem lett a takarításból, akkor szokásos sorozatnézésbe kezdtem. jól begondolkodtam, nem is egyszer, nem is csak 1 témával kapcsolatban. ezeket ilyenkor ráadásul élőszóban nyomom. most már rendszeresítek egy diktafont magam mellé. mert bár nagyjából emlékszem a témákra, azért mindenre mégsem.

holnap az alkohol fog győzedelmeskedni felettem, ez már biztos, méghozzá kiütéssel. már nagyon várom!!!

ja, a Kossal nem találkoztam. nem is keresett, de én se őt, hogy wtf. pedig ugyebár tegnapról volt szó. mindegy is. most minden más leköt. de majd időt szakítok rá is, most már tényleg. :)

hm. annyit írok evés-hányás kombóról, hogy kívülálló azt hihetné, ez egy bulimiás blogja. pedig nem. vagy igen? néha érdekes, hogy megkívánok valamit, megveszem, hazaviszem, elkezdem enni, de nem gondolkodom és nem figyelek arra, hogy rágjak rendesen, meg hogy esetleg gáz lehet, ha csak úgy befalom, hanem tolom az arcomba ezerrel. mert kívánom, mert éhes vagyok, mert jó. aztán jön a fuldoklás, a köhögés, a szorító érzés, sokszor elindul egy érdekes hányinger is a gyomrom aljából. ilyenkor, ha még akarok enni tovább, akkor nekiállok vizet inni, hogy lemenjen a kaja. ha lusta vagyok hozzá, vagy nem érdekel a táplálék, csak az ízek, akkor megyek és kihányok mindent. és akkor jó. és alkalmasint falom tovább a maradékot, majd újra hányás és így tovább. ilyenkor tényleg csak azért eszem, hogy az az íz, amire annyira vágytam, amit annyira kívántam, az meglegyen. a többi nem érdekel. ezekben az esetekben azért némi táplálék bejut a gyomromba, tehát nem hányok ki mindent, meg nem szédelgek az éhségtől, de ez legtöbbször minimális.
nem könnyű velem, az biztos. éppen ezért nem is szeretek társaságban enni, vagy csak bizonyos ételeket, vagy csak bizonyos társaságban, vagy csak 2l szénsavmentes ásványvízzel megtámogatva. bár olyankor is szokott lenni gebasz. mikor a víz sem viszi át a kaját a gyűrűn. na, akkor kezd el feszülni a nyelőcsövem (szerintem az elmúlt 3 évben már legalább 3-szorosára kitágult, mint a normális) és akkor megint hányás van, bár olyankor csak víz jön. a kaja marad. nade ez is vegyes.
hogy miért írom ezt le??? én magam sem tudom. elég sokat tudnak már az olvasók a szexuális szokásaimról, talán a gyomorgyűrűs életről sem árt egy képet kapni. hogy micsoda ára van annak, ami velem történik/történt. hogy ez a gyűrű örök életemre bennem marad, és bár tágítható, mégis, néha micsoda szenvedés van vele. mert ha meg teljesen kitágíttatom, akkor olyan, mintha nem is lenne és híznék ezerrel. :(

ajjjaj... úgy tűnik jön TZ este... na, valahogy csak túlélem. és még az is lehet, hogy jó lesz. mittomén??? de ha nem lesz orgazmusom, akkor kuka. :) meg ha rá se gyúr egyáltalán... (én szombat óta nem foglalkoztam magammal, szóval sanszos, hogy összejön...)

3 megjegyzés:

  1. Ez lett 2009 legundorítóbb bejegyzése:/
    "talán a gyomorgyűrűs életről sem árt egy képet kapni. hogy micsoda ára van annak, ami velem történik/történt."
    Nem lehet már kivetetni? Gondolom elmondták, hogyan kéne helyesen étkezni gyűrűvel. Miért nem rágod meg a kaját? /Mindegy én nem értek hozzá /Mindenesetre a piától hasmenésed lesz a kajától hánysz... Na ez kurva intelligens csak úgy odabasz. Nálam ez kibaszta a biztosítékot és télleg nem akarlak megbántani, de nem undorodsz ettől? Ja és még annyi, hogy sztem 1 pasi ettől előbb lesz rosszul, mint a súlyfeleslegtől.
    A pasi normálisnak látszik, de kifogások megint vannak.
    Te írtad,hogy Bőgősről kussoljunk.
    Ha beárgtál nem írok többet...
    G.

    VálaszTörlés
  2. elkezdtem hosszút írni, de most nincs kedvem "magyarázkodni".
    ha nem voltál kövér és kirekesztett és senki által sem szeretett, akkor soha nem fogod megérteni, hogy az ember bizonyos dolgokat, még ha szenvedéssel is jár, akkor miért vállalja.
    és pasik előtt nem hányok és nem fosok, meg más előtt sem, képes vagyok diszkrét lenni, még ha nem is gondolnák rólam sokan, akkor is.

    VálaszTörlés
  3. " ez egy kicsivel több információ a kelleténél..." ;-)

    VálaszTörlés