csütörtök, július 02, 2009

én ennyit mostanában

nem "lelkiztem", mint az utóbbi napokban, főleg tegnap este. ráadásul pasikkal.
először Caerusra csaptam rá, mert hétfő óta semmi kommunikáció és kíváncsi voltam, ő hogy érezte magát akkor este. aztán jött az oroszlán gipszkatonszerelő, majd később a hajóskapitány is.
nagyon-nagyon jót beszélgettem mindhármójukkal. egészen hajnali fél1-ig. akkor fogyott el az utolsó szál cigim, így lefeküdtem végre aludni.
ahhoz képest, hogy délután fél6-kor, mikor hazaértem, már automatikusan bedőltem az ágyba a fáradtságtól (elnyomott az a rohadt meleg), csak kibírtam fél1-ig. este fél9-től gubbasztottam a gép előtt, a seggem szabályosan megfájdult a végére.
végül azért, addig-addig, a gipszkartonos meg a hajóskapitány is kellemes csalódás volt. itt most persze jöhet, hogy "naugye, hogy nem kell doktori", leszarom.
én csak azért ragaszkodom az iskolázottsághoz (és nem feltétlenül a felsőfokúhoz, meg a doktorihoz), mert az talán némi garancia arra, hogy valaki épkézláb mondatokat tud kipréselni magából. legalább is tapasztalatom szerint. aztán tegnap a szakmunkás végzettségű, vidéki gipszkartonos rá is cáfolt minderre, mikor Feldmárt meg a taot emlegette, meg még amiket olvasott. kicsit fura a srác, tuti, hogy volt valami lelki sérülése az élete során (mondjuk kinek nem???), de alapvetően szimpatikus. azt tekinthetem égi jelnek egyébként, hogy szintén augusztus 22-én született, mint 76-os??? lehet ebben valami sorsszerű? és még a személyiségük is hasonló. csak 76-os sokkal kevésbé művelt, olvasott, cizellált.
a hajóskapitánnyal is jót beszélgettem, kiderült, hogy a Deszkás (tavaly tavaszi sztori) közös ismerősünk, spanglizott vele egy jó párszor, sőt, egy lakótelepen laknak... bár ő már később kapcsolódott be, így nem sok időnk maradt dumálni mielőtt végleg elájultam.
még a végén az lesz, hogy nem fogok tudni választani kettőjük közül. :) najó, ennél nagyobb problémám sose legyen. :)
viszont a társkeresőzést befagyasztottam, az ígért 2 hétre. pedig most lenne időm rá, mert nincs sok melóm se, meg otthon is van net, de juszt se foglalkozok vele. ezzel a két sráccal még beszélgetek, amíg, aztán majd lesz valami.
ma lennénk 9 hónaposak a Bőgőssel. és 1 hónap múlva jön haza Mallorcáról. na, az is jó kis hét lesz... némi rettegés van bennem, hogy összefutok vele. jobb lenne, ha soha nem találkoznánk. úgy talán könnyebb. de ha 1 hónap múlvára már lesz valakim... nos, akkor se találkozzunk. hajlamos vagyok még abban a helyzetben is a Bőgős után rinyálni, ha meglátom. szóval inkább ne. tűnjön el a francba az országból, ahogy tervezte. menjen külföldre tanulni, engem nem érdekel. csak tudjak már leszállni róla. ha máshogy nem, akkor úgy, hogy nem látom többet, nem tudok róla semmit és egy idő után valahogy tényleg elmúlik ez a hülye függőség... ahogy ő is mondta: "majd elmúlik..."
biztos így lesz. de hogy mikor, az még kérdés. egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire nehéz. hogy ennyire kibaszottul sokat lehet agyalni valakin.
bezzeg, tavaly... emlékszik valaki rajtam kívül??? hogy a Repülőssel a Volt Fesztiválon, a fesztivál után szakítottam?? mikor lementem meglepiként utána Sopronba... na, az remek nap volt. istenem. mekkora hülye voltam... és most újra Volt Fesztivál. na, oda se teszem be a lábam többet. és nem a Repülősös sztori miatt. egyszerűen nem érdekel. nem mozgat meg. a Repülős miatt is nyavalyogtam anno eleget, de nem ilyen sokáig, mint most, a Bőgős miatt.
ja, és hát a legfaszább, hogy életem álma, hogy eljussak Amszterdamba... no, az most hétvégén lett volna, TG-vel. ahogy 1 évvel ezelőtt megígérte. ahogy akkor megbeszéltük. mikor még nem volt Háni, mikor még nem volt senki, csak cimboraság. akkor persze jó voltam, meg jó lettem volna, hogy menjek velük egy betépős hétvégére. na, mindegy. majd megyek mással. majd megyek máskor. :(
heh, ahhoz képest, hogy nagyon nem is akartam posztolni, egész sokat locsogtam. :)
ma Banya kiállításmegnyitója 6-kor, aztán gondolom dummantunk egyet és végre tényleg beájulok az ágyba. talán végre időben. holnap meg munkából futás haza, anyuékhoz, mert már nagyon hiányoznak. :(

28 megjegyzés:

  1. A Repülős sztori durva volt. És utána elolvasta a szakít.blogon és még ő kérte ki magának. Annak a srácnak én a helyszínen nőisen olyat lebasztam volna...
    De ő valóban nem volt annyira hosszú,mint a Bőgős. Sztem 76-os volt ilyen sokáig...
    G.

    VálaszTörlés
  2. jaja, ilyen dumával, hogy: "persze, az éremnek mindig két oldala van..." áhhh... kurvagáz. de ő még mindig a normálisabb fajta volt, ez a vicces. igazából nem szivatott hónapokig, hanem megmondta a frankót.
    jaja, 76-os, de miért? mert összejártunk. dugni is. így persze, hogy nem lehet róla lekattanni.
    TG-n is sokat gyötrődtem, de őt a Repülős némileg feldtette, vagy hát segített barátsággá átértékelni.

    VálaszTörlés
  3. Remélem, hogy hamarosan ezt a Bőgős iránti vágyat, felejteti veled valaki. Szval jön majd egy hapsi aki annyira szeret Téged, amennyire Te őt. / És nem lesz szemét/ Mellesleg ezt most komolyan próbáld ki, amikor a legjobban hiányzik olvasd át a blogodba a kapcsitokat vagy írd le 1 cetlire csak magadnak, hogy mit adott ő Neked és mikor nem volt melletted. Tehát mennyi volt a poz. ill. a neg. / Amikor műtét volt, Szilveszterkor egyedül hagyott stb.../ De lécci legalább magaddal szemben ne védd meg, ne találj neki mentségeket./ Lehet,hogy nadon szomorú pillanatban felébrednél. Érted?
    G.

    VálaszTörlés
  4. az a durva, ahogy ő is mondta januárban, mikor összeírta, hogy mi szól ellenem és mellettem... szóval hogy nem talált olyat, ami ellenem szólna... én sem találnék... nem tudok még objektívan nyilatkozni róla. mivel ő az utolsó és mind közül a legkedvesebb emlékem, ezért képtelen vagyok objektív lenni.
    ha jön valaki, aki übereli, és megmutatja, hogy még ennél is jobb lehet valami, akkor biztos, hogy ez is változik.
    addig meg kár bármit is irkálni... csak papírpazarlás... az esőerdők meg csak egyre fogynak... :(

    VálaszTörlés
  5. Tudod mit írj 5, de lagalább 3 dolgot a szexen kívül ami jó volt a kapcsiban. /Az, hogy intelligens az nem számít./ Olyasmire gonolok, hogy pl: virágot hozott,moziba vitt, ha szomorú voltál rögtön megvigasztalt stb... /

    VálaszTörlés
  6. Basszus ez így nem egyszerű :/ Hahóóóó Marion barátai gyertek segíteni! Ébresszük már fel ezt a csajt!
    Vagy akkor én néztem félre a dolgokat és teljesen szerelmes és rendes pasi volt.
    G.

    VálaszTörlés
  7. Mégis mi a faszt tudott volna írni ami ellened szól! Legyen már önbecsülésed a kurva életbe! /Tán azt, hogy amikor megszopatott nem egyszer nem tűrted szó nélkül. Mégis mit gondolsz nem talált (és nem is fog/ olyan nőt aki ennyire lenyeli a dolgait. Mellesleg uccsóra is jól lealázott.
    G.

    VálaszTörlés
  8. 1. elvitt moziba. mire odaértem, már bevásárolt finom csokiból, meg ásványvízből. megvette a mozijegyet.
    2. az udvarlási szakaszban kaptam mindig ajándékot (könyvet, gumicukrot, ceruzát, baromság játékot, cd-t)
    3. kurvajókat lehetett vele bulizni, féktelenül, őrült módon
    4. kurvajókat lehetett vele beszélgetni, mindenről, bármiről, éjszakákon keresztül, a legnagyobb komolysággal
    5. megtanított főzni, abból, amit otthon találok. megtanított, hogy ne féljek a főzéstől, hanem engedjem szabadjára magam. isteni volt együtt főzni is például. imádtam.
    6. a legviccesebb, legszarkasztikusabb, leggenyább pasi, akivel valaha is találkoztam.
    7. olyan, mintha én lennék, csak pasiban.

    soroljam még??? :D

    VálaszTörlés
  9. az utolsó szituban benne voltam én is vastagon. ha én nem iszom magam szintén merev részegre fél óra alatt, akkor nem hagyom, hogy megdugjon. ebben persze benne volt, hogy vissza akartam kapni és abban reménykedtem, ha lefekszem vele, megváltozik valami.
    csak magamnak köszönhetem a megalázó helyzetet, amibe akkor kerültem.

    VálaszTörlés
  10. Ok elfogadom ezek reni dolgok, most 7 rosszat lécci.
    G.

    VálaszTörlés
  11. Nem veszem figyelembe az uccsós szitut, megint magadat ostorozod és őt felmented:/
    G.

    VálaszTörlés
  12. pfff... szerintem nem fog menni...
    1. nem tudott kielégíteni soha
    2. nem volt tekintettel a munkámra, az időbeosztásomra, pedig én az övére igen
    3. nem szerette, hogy rajongok a munkájáért, hogy felnézek rá miatta
    4. bealudt a filmeken, ha együtt néztünk valamit otthon
    5. nem eszik húst, főleg szárnyast nem
    6. az udvarlási szakasz lezárultával szinte sose hívott fel magától, hogy hallja a hangom, hogy beszéljünk. utál telefonálni.
    7. néha a szarkazmusa már nekem is bántó volt. bár akkor már talán igenis bántani akart vele...

    na, csak összejött... :S

    VálaszTörlés
  13. Minggyááá írok még, de átfutom a blogod. G.

    VálaszTörlés
  14. Huh bmeg én megfojtalak:
    1. szóltál neki, hogy Neked nem sikerült?
    2. Nem volt tekintettel, még ő közölte, hogy Te Nem hagyod próbálni stb...
    3. Ezt akkor sem és most sem vágom.
    4. Bmeg, fáradt volt ez nem rossz tulajdonság:D
    5. Hüllle vagy:D
    6. ez 1 kifogás olyan ,mint a segg mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másik seggére. Tehát szenya volt.
    Na ezt csk úgy fejből, de lécci jöjjön ide a műtét+Szilveszter
    Most átnézem a blogod és minngyáá írok. Ha tetszik,ha nem én már unom, hogy kikészülsz 1 ekkora fasz miatt!!!
    G.

    VálaszTörlés
  15. 1. tudta, hogy nem mentem el soha. legalább is szerintem. de konkrétan nem mondtam neki.
    3. szerinte rajongtam érte és ő ezt utálta, mert neki ez csak egy munka. és nem szerette, ha másként tekintek rá, mint egy kőműves, vagy akármi.
    4. de mindig kikönyizte, hogy nézzünk valamit, sőt, kérte, hogy én ajánljak neki, vagy ő akart megnézni valamit és mindig bealudt. de mindig!!!
    5. de olyat se, amiben hús főtt. anyukám legfinomabb tárkonyos levesét is turkálta. hosszú távon egy vegával sztem megőrülnék. bár a Tesóm is vegával él évek óta... mindegy. tényleg hülyeség.
    6. jaja, mert ha én hívtam, akkor azért képes volt beszélni telefonon, volt ugyebár, hogy akár 40 percig is.
    jó, nem volt velem a műtétkor, de akkor már állítása szerint nem volt belém szerelmes. viszont mikor novemberben az epeköves műtét volt, akkor állandóan hívogatott, meg be is akart jönni, de megfázott. de otthon azonnal látogatott. meg persze meg is dugott, friss sebekkel... ehhh...
    Szilveszterkor több óráig kérlelt, hogy menjek vele bulizni, ahova hívták, de hát én úgy rommá szívtam magam, hogy képtelen voltam elindulni. ha vár még 1 órát, akkor talán...
    kétoldalú volt minden. nem mindig ő volt a hibás, bár tény, nem is mindig én.

    VálaszTörlés
  16. najó, ahogy ezt az utolsó kommentemet végigolvasom, nekem is leesik a tantusz.
    az epeköves műtét után is csak dugni akart.
    az sose érdekelte, hogy én elélvezek-e. mert bár tudta, hogy nem, de nem nagyon gyúrt rá, hogy ne úgy legyen.
    sokszor fáradtan érkezett hozzám, de azért még nem akart lefeküdni, inkább engem is ébren tartott, ettől lettem másnap mindig hulladék. aztán meg persze ő bealudt, én meg akkor már nem. csúcskibaszás.
    szilveszterkor igenis maradhatott volna velem, hívhatta volna oda a cimboráit, ahogy beszéltük is előtte, hogy lehetne nálam házibuli.
    sose hívott fel. csak amíg udvarolt. utána egyszer sem. mindig én hívtam. sms-t se küldött. magától nem.
    kapja be!!!!

    VálaszTörlés
  17. na, alakul..alakul.
    G. jól csinálod!
    Vell

    VálaszTörlés
  18. Na ez az kapja be! Este még benézek és leírmo amit összeszedtem csak most lépnem kell! G.

    VálaszTörlés
  19. Na itt vok.
    A szexre visszatérve, egy pasit az elején lehet, hogy irányítani kell 1 picit.Szval attól füg, hogy nem volt orgazmusod, ha hüvelyi nem volt arról nem feltétlenül ő
    Tehet/ Már nem úgy, hogy Te tehetsz róla, csak az próbálkozás, nyugi, agykikapcs. kérdése is lehet./ Ha egyáltalán nem volt akkor ő 1 ősköcsög. Műtét után közvetlen szex az meg nagyon gáz, bajod is lehetett volna. :/ Na ez abszolút annak a jele, hogy Te nem érdekelted.

    „hogy menjek már, mert benne van a lábában a boogie. mondtam, menjen nyugodtan, engem nem zavar, csak engem hagyjon békén. láttam rajta, hogy szeretett volna velem is lenni, meg menni is, igazából a kettőt együtt szerette volna, de hát én haldokoltam. úgyhogy felöltözött és fél11 körül elindult. magamra hagyott. ami nem is volt baj. úgyis egyedül akart bulizni, úgyis zenélős házibuliba ment, ahol nem is biztos, hogy jól éreztem volna magam (nem játszom semmiféle hangszeren, bár a jammelés érdekelt volna...), na szóval nem is érdekes. egyedül maradtam. megígérte, hogy majd hív, meg majd visszajön.
    kicsit még szenvedtem magamban, aztán bekapcsoltam a tévét. néztem a popdarálót. de leginkább csak lestem ki a fejemből. felfaltam mindent, amit találtam a lakásban. egy csomag popcorn, a hétfői maradék kifőtt tésztára nyomtam ketchupöt, meg ráreszeltem egy ujjnyi, maradék sajtot, mikróba be. TG által hozott belga csoki.
    éjfélkor aztán saját magammal koccintottam kábé. de nem voltam szomorú.”

    Mi van??? Még fel is mentetted…és tudod miért?
    Mert azt mondta előtte, hogy szeret ó bmeg. Ha szeretet volna nem hagy egyedül,
    de komolyan! Anno baromira sajnáltalak, főleg, hogy magaddal koccintottál
    Te a barátaiddal is tudtál volna lenni, de nem inkább vele maradtál. Nem mondani kell, hogy szeret, hanem éreztetni a másikkal ill. úgy viselkedni.
    Folyt.köv
    Vell köszi Ti is segítsetek már kirángatni ebből lécci!

    Dr.G. Rendel :D

    VálaszTörlés
  20. Nézd nem idézhetem be az egész blogod. Csak legalább olvasd végig a januárt. Szilveszterkor benyögte,hogy szeret Te meg elnéztél neki mndent sőt még magadat vádoltad. Én megértem, hogy a múltad miatt fontos volt az bűvös szó, de...
    aggasztó méreteket ölt
    ez az eltűnés és az irántam való közömbössége a Bőgősnek.
    semmire nem válaszol, nem reagál, nem keres... kicsit úgy tűnik, mintha kerülne engem. egyre inkább él bennem a gyanú, hogy valami nem kóser. hogy átgondolta, és mégsenem, vagy mittomén. de azt nem lehet megmondani??? meddig akarja ezt csinálni velem?hívni már nem is "merem", inkább csak sms-t írok, hátha válaszol. de hát nem. arra se. semmire se. magától meg pláne nem. én ezt nem értem.
    Na ez a kedvencem: nincs pénz a kártyán, lemerült, otthon hagytam stb…
    Bmeg ezt te sem gondolod komolyan. Nem szabad ilyeneket benyelni.
    Elmegy egyszer a dolog, de ez ebben az esetben nem egyszeri volt. Te + halálra aggódtad
    magad. Ez 1 kurva kiszolgáltatott helyzet.
    „seggfej a Bőgős. de akkor is az anyja csipáját. :)
    tegnap este még dühöngtem a laptop mellett, majd elmentem aludni. akkor láttam, hogy küldött smst."Ne haragudj, még mindig szarul vagyok, de már jobb. Nem beszélek senkivel. Bocsánat."MIJAFASZ??? mi az, hogy nem beszél senkivel??? most a torka fáj és azt kíméli, vagy depis és velem se akar beszélni??? vagymi????
    kicsit berágtam elsőre és ezt a választ kezdtem írni: "De én nem egy "senki" vagyok a sok közül... Legalábbis eddig azt hittem..."
    aztán meggondoltam magam és kitöröltem az egészet. nem akartam hisztizni, vagy lelkizni. nem akartam”
    Na ekkor kellett volna mondani, h. viszlát. De te itt is rendi voltál.

    Bőgősnek a következő sms ment el: "Holnap délután 1-re kell mennem a kórházba. Ha netán mégis elkísérnél, azzal nagyon boldoggá tennél... :)" válasz nem érkezett.
    a Kosnak ez: "Holnap 1-re kell mennem a kórházba. Gondolom az már nem jó neked. :( Este látlak?"
    a válasz egyből: "Természetesen jó lesz, s természetesen láthatsz. :P mi a program? :)"
    Bőgősnek is futotta egyre,még fél1-kor: "lélekben veled vagyok..." nem
    is válaszoltam rá és azóta se jelentkezett. kuka. ennyi.

    nem jött este a Bőgős. de ezen meg se lepődünk. vártam, mint az állat, aztán este fél 10-kor hívott fel (legalább telefonált), hogy akkor ért haza és hulladék. de majd talán kedden.
    Legalább telcsizett??? Mi a pöcs, majd még Oscart érdemelt volna érte nem?
    soha nem tudtál kielégíteni 5 hónap alatt. és ami a legszomorúbb, hogy nem is akartál. te önző, sunyi geci." majd a lányhoz fordulok: "nesze, bazmeg. a tied."
    elég drámai nem??? :) nekem tetszik. istenemre
    Így kéne most is látni Őt.
    - az elmúlt 3 hétből 2 hétig csak gondolkodott, és hogy nem érzi/nem érezte, hogy egy pár lennénk, mert egyáltalán nem
    hiányoztam neki abban a 2 hétben

    Ez csak a tizede a dolgainak. És Te emiatt a fasz miatt teszed tönkre az életed?
    G.

    VálaszTörlés
  21. Na figyi: ha szeretett volna akkor megmondanám,hogy igen jogos a szomorúság,de sajna nem ez van! Nem sajnálatból írom,h. szemét volt. tényleg az volt!!! Ne kúrd már el az életed. Miért nem próbálod ki, hogy élsz végre? /Az nem élet, hogy betépsz (Az is jó néha a hangsúly a néhán van/ vagy hasmenésig iszod magad és otthon szenvedsz zene segítségével/
    Járj el úszni, iratkozz be angolra végre! /Mindkét helyen lehet ismerkeni!!!/ Járj emberek közé, csak úgy sétálni. / Nem,nem egyedül ne kiabálj, a múltkor is írta a barátnőd, hogy elmegy Veled szívesen/ Miért nem ülsz be 1 koktélre kora este v. későn a Liszt Ferenc Téren valakivel, vagy egyedül 1 jó könyv társaságában.
    Moziba tesódékkal stb. És legelőször hagyd a picsába a társkeresőt! Ha pasi van nem kell kattogni, nem kell esküvőt látni. Ha csak szex és Neked kell ok. Ha másra vágysz ne ragadj le a szexes pasi mellett. Most mi a szart veszíthetsz, ha 1 hónapig így teszel? Ennél roszabb nem lehet. Még mindig fiatal vagy, jócsaj élj végre bmeg. Járj akár olyan előadásokra ami érdekel. Mi van a nyári előadásokkal /színház/?
    Menj el úgy, hogy nem pasizni akarsz felejtsd el őket kicsit...
    Ne mond azt, hogy nincs kivel, hívd föl a barátaidat és igenis kérj tőlük ilyenformán segítséget. De ne a Bőgősről nyafizz velük, hanem csináljatok progikat./ Ha ekkor valóban nem állnak melléd akkor mondhatod, hogy nincsenek barátaid, de addig nem!/
    A tapasztalat beszél belőlem nem az észosztás. Tényleg basszus élj már!
    G.

    VálaszTörlés
  22. Na mára is megszűnt a helyesírásom:D
    G.

    VálaszTörlés
  23. Nini, blog a blogban:)
    Még, még, még!

    Csíra bácsi

    VálaszTörlés
  24. Én szívesen segítek...lehet nekiesek én is a blognak, hogy kimazsolázzam azokat a dolgokat amiktől nekem égnek állt a hajam, de a lényeget te már kiszemelgetted G.
    A lényeg, hogy mikor folyamatában olvastam a történéseket nem nagyon volt olyan érzésem, hogy hú, ez egy milyen jó kapcsolat, hajrá..hanem mindig fanyalogtam, hogy na, velem ezt tudod ki csinálná meg!!! Csak ez igy olyan általános, nem meggyőző. Ahogy te nekiláttál, az már ütősebb.
    De mindig itt vagyok a hálózat egy kósza pontján, és várom a fejleményeket.
    Vell

    VálaszTörlés
  25. Vell! Légyszi,Te is mazsolázz akkor!:) Igen sokszor én is ezt éreztem, amikor olvastam. Nem lehet Mariont hagyni, mert egyszer tényleg felvágja az ereit. / 1 hülye miatt/Én ettől félek:( Szóval én baromira örülök, ha Te is segítesz:)
    G.

    VálaszTörlés
  26. Csírabácsi! Légyszi Te,mint pasi szólj kérlek, ha valami egyértelműen kamu volt. / Nem lesz nehéz, mert 90%-a az volt./ Csak lehet, hogy Neked jobban elhiszi.
    Plíííz:G

    VálaszTörlés
  27. nagyon felületesen csipegettem csak...ahol Bőgös neve felbukkant ott beleolvastam a blogba, és igy pár perc alatt ez lett a termés:

    Bőgős nem jelentkezett tegnap egész nap, meg még ma sem (ilyen van több is)

    hívtam a Bőgőst, miután elmentek, kb. 20 másodperc alatt lerázott. valami koncertről ment éppen hazafelé, meg majd jön és ennyi. szuper. én meg mintha nem is léteznék. annyira elszomorodtam már megint, hogy az nem igaz. próbáltam bőgni az ágyban, de már az sem ment. fojtogatta a torkom a sírás, de egy csepp könnyem se hullott. csalódottság, kiábrándultság lett úrrá rajtam.

    amúgy is azt terveztem, hogy megvárom, mikor jelentkezik, mikor akar velem találkozni, egyáltalán mikor jut eszébe, hogy van egy "barátnője"... vagymi. ma már iwiwen is volt, tegnap is kétszer, nem dobott egy vicces félmondatot sem...

    Bőgős 9-kor hívott fel, hogy vége a próbának, mindjárt jön. ehhez képest 11-kor még nem volt sehol. (ilyen is volt párszor)

    ami most basz, az tulajdonképpen az, hogy amikor "hulladék", rám nincs ideje/ereje, minden másra meg van. (ennek hosszú előzménye van február 9-én)
    és továbbra se arról van szó, hogy a próbálást, gyakorlást, fellépést hanyagolja miattam, hanem mondjuk ne mindig részegen érjen oda hozzám, vagy legalább is ittasan, amikor már két mondatra sem képes, ráadásul éjszaka, mikor már én is fáradt vagyok, tehát effektíve mintha nem is találkoznánk. jobb esetben szex legalább van. de az is minek.

    Bőgőssel kapcsolatban. hogy mi van, ha 3 hónap múlva megint befordul, bekattan, és megint eltűnik, vagy mit tudom én??? ki bírja ezt hosszú távon idegekkel???

    És most ezt igy munka mellett, csak fél szemmel csipegettem össze. De a legjobbakat G. már kimazsolázta (műtét, szilveszter..)
    Vell

    VálaszTörlés